מרק פירות יבשים במוסקט ותבלינים

מרכיבים (ל- 4 מנות):800 גר' פירות יבשים (משמשים, תאנים, צימוקים, שזיפים). 2 מקלות קינמון.1 מסמר ציפורן.2 כוכבי אניס (אופציה).5 – 6 גרגרי פלפל שחור.מעט שורש ג'יניגר מגורד (אופציה).מעט אגוזי מלך או שקדים קלופים (אופציה).מספר עלי נענע או מנטה (ללא הגבעולים). 1 בקבוק (375 מ"ל) מוסקט פרייבט קולקשן.אופן ההכנה:מניחים את הפירות היבשים והתבלינים בסיר ויוצקים את היין. מביאים לרתיחה.מבשלים כ- 10 דקות נוספות על אש נמוכה ומניחים להתקרר.מוסיפים את עלי הנענע או המנטה ואת האגוזים.מצננים לפחות מספר שעות במקרר לפני ההגשה.להגיש קר מאוד עם גלידת וניל טובה בליווי כוס מוסקט פרייבט קולקשן צונן.

מרכיבים (ל- 4 מנות):
800 גר' פירות יבשים (משמשים, תאנים, צימוקים, שזיפים).
2 מקלות קינמון.
1 מסמר ציפורן.
2 כוכבי אניס (אופציה).
5 – 6 גרגרי פלפל שחור.
מעט שורש ג'יניגר מגורד (אופציה).
מעט אגוזי מלך או שקדים קלופים (אופציה).
מספר עלי נענע או מנטה (ללא הגבעולים).
1 בקבוק (375 מ"ל) מוסקט פרייבט קולקשן.

אופן ההכנה:
מניחים את הפירות היבשים והתבלינים בסיר ויוצקים את היין.
מביאים לרתיחה.
מבשלים כ- 10 דקות נוספות על אש נמוכה ומניחים להתקרר.
מוסיפים את עלי הנענע או המנטה ואת האגוזים.
מצננים לפחות מספר שעות במקרר לפני ההגשה.
להגיש קר מאוד עם גלידת וניל טובה בליווי כוס מוסקט פרייבט קולקשן צונן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר