fbpx

מרק פירות יבשים במוסקט ותבלינים

מרכיבים (ל- 4 מנות):800 גר' פירות יבשים (משמשים, תאנים, צימוקים, שזיפים). 2 מקלות קינמון.1 מסמר ציפורן.2 כוכבי אניס (אופציה).5 – 6 גרגרי פלפל שחור.מעט שורש ג'יניגר מגורד (אופציה).מעט אגוזי מלך או שקדים קלופים (אופציה).מספר עלי נענע או מנטה (ללא הגבעולים). 1 בקבוק (375 מ"ל) מוסקט פרייבט קולקשן.אופן ההכנה:מניחים את הפירות היבשים והתבלינים בסיר ויוצקים את היין. מביאים לרתיחה.מבשלים כ- 10 דקות נוספות על אש נמוכה ומניחים להתקרר.מוסיפים את עלי הנענע או המנטה ואת האגוזים.מצננים לפחות מספר שעות במקרר לפני ההגשה.להגיש קר מאוד עם גלידת וניל טובה בליווי כוס מוסקט פרייבט קולקשן צונן.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים (ל- 4 מנות):
800 גר' פירות יבשים (משמשים, תאנים, צימוקים, שזיפים).
2 מקלות קינמון.
1 מסמר ציפורן.
2 כוכבי אניס (אופציה).
5 – 6 גרגרי פלפל שחור.
מעט שורש ג'יניגר מגורד (אופציה).
מעט אגוזי מלך או שקדים קלופים (אופציה).
מספר עלי נענע או מנטה (ללא הגבעולים).
1 בקבוק (375 מ"ל) מוסקט פרייבט קולקשן.

אופן ההכנה:
מניחים את הפירות היבשים והתבלינים בסיר ויוצקים את היין.
מביאים לרתיחה.
מבשלים כ- 10 דקות נוספות על אש נמוכה ומניחים להתקרר.
מוסיפים את עלי הנענע או המנטה ואת האגוזים.
מצננים לפחות מספר שעות במקרר לפני ההגשה.
להגיש קר מאוד עם גלידת וניל טובה בליווי כוס מוסקט פרייבט קולקשן צונן.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר