מרק צונן של טפיוקה וקוקוס עם אננס וליצ'י מסוכרים

המנה מוגשת בתפריט שבוע גורמה, ה- 26 בפברואר- 4 במרץ, 89 ₪- לראשונה, עיקרית ואחרונה.חומרים לשש מנות3 כוסות מים1 כוס חלב קוקוס1.5 כוס סוכר1 כוס טפיוקהקורט מלחחצי כוס פירות מסוכרים: ליצ'י/ אננס/קוקוס1 כוס פירות טריים:תות, בננה, מלוןאופן ההכנהבסיר שמים את המים, חלב קוקוס והסוכר ומביאים לרתיחה.מוסיפים את הטפיוקה, מרתיחים שוב תוך ערבוב מתמיד ומנמיכים את האש לאש קטנה.משאירים 20 דקות ודואגים לערבב כל 5 דקות.בתום הבישול מעבירים לכלי מתאים, מוסיפים את הפירות המסוכרים והחתוכים לקוביות, מערבבים שוב עם הטפיוקה ומצננים במקרר.לפני ההגשה מערבבים שוב, מחלקים לכלי הגשה, ומגישים עם קרח מרוסק ועם הפירות הטריים (שפרוסים גם).

המנה מוגשת בתפריט שבוע גורמה, ה- 26 בפברואר- 4 במרץ, 89 ₪- לראשונה, עיקרית ואחרונה.

חומרים לשש מנות
3 כוסות מים
1 כוס חלב קוקוס
1.5 כוס סוכר
1 כוס טפיוקה
קורט מלח
חצי כוס פירות מסוכרים: ליצ'י/ אננס/קוקוס
1 כוס פירות טריים:תות, בננה, מלון

אופן ההכנה
בסיר שמים את המים, חלב קוקוס והסוכר ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את הטפיוקה, מרתיחים שוב תוך ערבוב מתמיד ומנמיכים את האש לאש קטנה.

משאירים 20 דקות ודואגים לערבב כל 5 דקות.

בתום הבישול מעבירים לכלי מתאים, מוסיפים את הפירות המסוכרים והחתוכים לקוביות, מערבבים שוב עם הטפיוקה ומצננים במקרר.

לפני ההגשה מערבבים שוב, מחלקים לכלי הגשה, ומגישים עם קרח מרוסק ועם הפירות הטריים (שפרוסים גם).


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר