מרק קובה אדום

 

חומרים:
חבילה כדורי קובה "חמים וטעים"
2 גזרים
1 קישוא
2 גבעולי סלרי
1/2 כוס קוביות דלעת
עלי סלק ירוק
1 בצל
3 כפות שמן
2 ליטרים מים
2 כפות רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
1 לימון סחוט
1 כף סוכר

אופן ההכנה:
לטגן את הבצל, להוסיף קצת מים, לאדות את הירקות.
להוסיף את הרסק, התבלינים ושאר המים.
להביא למצב רתיחה ולהוסיף את הקובה (אין צורך להפשיר את הקובה).
לבשל במשך 50 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה