fbpx

מרק קובה במיה

חומרים:1 בצל גדול קצוץ2 כפות שמן3 כפות רסק עגבניות1/4 כוס פטרוזיליה קצוצהמיץ מ-1 לימון2 ליטרים מים1 כפות סוכרמלח ופלפל1/2 ק"ג במיה – אפשרי קפואהאופן הכנת המרק:מטגנים בסיר את הבצל במעט שמן עד שיתרכך ויזהיב. מוסיפים את יתר החומרים ואת המים. מביאים לרתיחה.מנמיכים את האש ומתחילים להכניס את הקובות לתוך המרק אחת אחת, עד שהן צפות למעלה (לא להכניס את כולן יחד).להמשיך ולבשל עוד כ-50 דקות (אין צורך להפשיר את הקובה).חמים וטעים, החברה הישראלית למזון אתני מוכן
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
1 בצל גדול קצוץ
2 כפות שמן
3 כפות רסק עגבניות
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
מיץ מ-1 לימון
2 ליטרים מים
1 כפות סוכר
מלח ופלפל
1/2 ק"ג במיה – אפשרי קפואה

אופן הכנת המרק:
מטגנים בסיר את הבצל במעט שמן עד שיתרכך ויזהיב.
מוסיפים את יתר החומרים ואת המים. מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומתחילים להכניס את הקובות לתוך המרק אחת אחת, עד שהן צפות למעלה (לא להכניס את כולן יחד).
להמשיך ולבשל עוד כ-50 דקות (אין צורך להפשיר את הקובה).

חמים וטעים, החברה הישראלית למזון אתני מוכן

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר