מרק קובה דלעת

חומרים:5 כפות שמן 2 בצלים שמנמנים קצוצים 5 ענפי סלרי פרוסים 1-1ורבע קג' דלעת חתוכה לקוביות גסות 5 עגבניות מרוסקות כף פפריקה מתוקה 3/4 כפית כורכום מלח פלפל לטעמכם 1 חבילה קובה למרק חמים וטעים אופן ההכנה:מחממים את השמן ומאדים עד גוון זגוגי את הבצלים.מוסיפים את הסלרי ומאדים יחדיו למספר דקות.מוסיפים את הדלעת לאידוי קל.מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מים (בערך ליטר) וחלק מהתבלינים.מביאים לרתיחה .מוסיפים את הקובה מבית חמים וטעים אל הסיר.ממתינים לרתיחה נוספת ורק לאחר מכן מערבבים את התבשיל.לאחר הערבוב מנמיכים את האש ומבשלים 40-35 דקות לערך.משלימים טעם ומגישים חם.חמים וטעים, החברה הישראלית למזון אתני מוכן

חומרים:
5 כפות שמן
2 בצלים שמנמנים קצוצים
5 ענפי סלרי פרוסים
1-1ורבע קג' דלעת חתוכה לקוביות גסות
5 עגבניות מרוסקות
כף פפריקה מתוקה
3/4 כפית כורכום
מלח פלפל לטעמכם
1 חבילה קובה למרק חמים וטעים

אופן ההכנה:
מחממים את השמן ומאדים עד גוון זגוגי את הבצלים.
מוסיפים את הסלרי ומאדים יחדיו למספר דקות.
מוסיפים את הדלעת לאידוי קל.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מים (בערך ליטר) וחלק מהתבלינים.
מביאים לרתיחה .
מוסיפים את הקובה מבית חמים וטעים אל הסיר.
ממתינים לרתיחה נוספת ורק לאחר מכן מערבבים את התבשיל.
לאחר הערבוב מנמיכים את האש ומבשלים 40-35 דקות לערך.
משלימים טעם ומגישים חם.

חמים וטעים, החברה הישראלית למזון אתני מוכן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר