fbpx

מרק קובה דלעת

חומרים:5 כפות שמן 2 בצלים שמנמנים קצוצים 5 ענפי סלרי פרוסים 1-1ורבע קג' דלעת חתוכה לקוביות גסות 5 עגבניות מרוסקות כף פפריקה מתוקה 3/4 כפית כורכום מלח פלפל לטעמכם 1 חבילה קובה למרק חמים וטעים אופן ההכנה:מחממים את השמן ומאדים עד גוון זגוגי את הבצלים.מוסיפים את הסלרי ומאדים יחדיו למספר דקות.מוסיפים את הדלעת לאידוי קל.מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מים (בערך ליטר) וחלק מהתבלינים.מביאים לרתיחה .מוסיפים את הקובה מבית חמים וטעים אל הסיר.ממתינים לרתיחה נוספת ורק לאחר מכן מערבבים את התבשיל.לאחר הערבוב מנמיכים את האש ומבשלים 40-35 דקות לערך.משלימים טעם ומגישים חם.חמים וטעים, החברה הישראלית למזון אתני מוכן
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
5 כפות שמן
2 בצלים שמנמנים קצוצים
5 ענפי סלרי פרוסים
1-1ורבע קג' דלעת חתוכה לקוביות גסות
5 עגבניות מרוסקות
כף פפריקה מתוקה
3/4 כפית כורכום
מלח פלפל לטעמכם
1 חבילה קובה למרק חמים וטעים

אופן ההכנה:
מחממים את השמן ומאדים עד גוון זגוגי את הבצלים.
מוסיפים את הסלרי ומאדים יחדיו למספר דקות.
מוסיפים את הדלעת לאידוי קל.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מים (בערך ליטר) וחלק מהתבלינים.
מביאים לרתיחה .
מוסיפים את הקובה מבית חמים וטעים אל הסיר.
ממתינים לרתיחה נוספת ורק לאחר מכן מערבבים את התבשיל.
לאחר הערבוב מנמיכים את האש ומבשלים 40-35 דקות לערך.
משלימים טעם ומגישים חם.

חמים וטעים, החברה הישראלית למזון אתני מוכן

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר