מרק קובה דלעת

 

חומרים:
חבילה כדורי קובה "חמים וטעים"
1 בצל גדול
1 עגבנייה גדולה
250 גר' דלעת
2 קישואים בינוניים
2 כפות שמן
2 כפות רסק עגבניות
1 כף סוכר
1 וחצי כפיות מלח
1 וחצי מיץ לימון
2 ליטרים מים
2 כפות אבקת מרק
1 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל למרק. חותכים את העגבנייה, הקישואים ואת הדלעת לקוביות גדולות.
מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שמזהיב.
מוסיפים את רסק העגבניות, סוכר, מלח, מיץ לימון, אבקת מרק, פפריקה ופלפל.
מוסיפים גם את הירקות החתוכים.
בוחשים היטב ויוצקים מים עד כדי 3/4 מגובה הסיר, מביאים לרתיחה.
מעבירים את כדורי הקובה (אין צורך להפשיר) למרק הרותח, בוחשים מעט. מבשלים על להבה נמוכה כ-50 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה