מרק קובה סלק

 

חומרים למרק:
חבילה כדורי קובה "חמים וטעים"
3 סלקים
3 כפות גדושות סוכר
מיץ מ-2 לימונים או חצי כוס מיץ לימון משומר
2 ליטרים מים
מלח ופלפל שחור
6 כנפיים עוף או כל חלק עוף אחר (ונותן טעם טוב למרק) – לא חובה

אופן ההכנה:
מקלפים את הסלק, חותכים לחצי ואז לפרוסות דקות, אפשר גם לגרד במגרדת גסה, ומניחים בסיר.
מוסיפים את המים העוף והסוכר ומביאים לרתיחה,
מבשלים חצי שעה.
מוסיפים את הלימון, מלח ופלפל.
מוסיפים את הקובה תוך כדי רתיחה (אין צורך להפשיר את הקובה).
מנמיכים את האש ומבשלים כ-50 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה