מרק קוקוס קר

יוצקים את מרק הקוקוס ל-4 קערות הגשה. לתוך כל מנה מוזגים כוס פירות חתוכים ומפזרים מעל שבבי קוקוס קלויים לעיטור
מתכון של השף ירון שנבל ממסעדת TAYA בקדימה למנה קיצית מרעננת שתעניק טוויסט צבעוני ושובב לכל אירוח. המתכון עבור 4 סועדים

רכיבים

להכנת המרק

1 ליטר חלב קוקוס עם אחוז שומן גבוה (20% לפחות)

150 גרם סוכר לבן

1 גבעול לימון גראס

1 מקל קינמון

2-3 עלי קפיר ליים או קליפת למון מגורדת מחצי לימון

2 תרמילי הל

100 גרם שבבי קוקוס קלויים

לתוספת הפירות

1/4 אבטיח חתוך לקוביות בגודל 1 על 1 ס"מ

2 תפוחי עץ חתוכים לקוביות בגודל 1 על 1 ס"מ

½ מלון חתוך לקוביות בגודל 1 על 1 ס"מ

2-3 אפרסקים, שזיפים, פרי העונה חתוך לקוביות בגודל 1 על 1 ס"מ

אופן ההכנה

מכניסים את כל הרכיבים לסיר ומבשלים על אש נמוכה כ- 15 דקות, עד שהטעמים מתמזגים היטב בחלב הקוקוס.

מסננים את החלב המבושל.

מקררים בטמפרטורת החדר.

הגשת המנה

יוצקים את מרק הקוקוס ל-4 קערות הגשה.

לתוך כל מנה מוזגים כוס פירות חתוכים.

מפזרים מעל שבבי קוקוס קלויים לעיטור.

למתכונים אסייתיים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר