מרק קרם עוף עם אורז פרא

מרק קרם עוף עם אורז בר
מרק קרם עוף עם אורז בר צילום אלוניס
 

מתכון של "חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית

 

מצרכים:

3/4 כוס אורז פרא

בצל קצוץ

2 גזר חתוך קטן

3 מקלות סלרי חתוכים

שמן זית

שן שום

5 כוסות מים

10 כפות אבקת מרק טבעית כמו של של חוות דרך התבלינים

כף תערובת עשבי תיבול – כמו הרב דה פרובנס של חוות דרך התבלינים

1/4 כפית תערובת מלח ים אטלנטי עם פלפל שחור גרוס

חזה עוף

1/2 כוס קמח

1 קופסת חלב קוקוס

לימון

 

אופן ההכנה:

לבשל אורז במים עד שחצי מוכן ולהניח בצד.

לטגן ירקות בשמן זית עד שרכים כ-4 דקות.

להוסיף שום, עוף, ציר ירקות, תערובת עשבי תיבול, מלח ופלפל.

להרתיח כ- 15 דקות עם סיר מכוסה.

להוציא העוף, לחתוך לחתיכות קטנות ולהחזיר למרק.

להקטין אש, להוסיף אורז.

בסיר קטן בצד להכין רביכה מקמח ושמן זית, להוסיף חלב קוקוס ולערבב שלא יהיו גושים.

להוסיף למרק ולבשל עוד כ- 10 דקות.

להגיש עם טיפת מיץ לימון.

 

להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, טל. 04-9533405, ובסניפי הרשת.

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה