מרק קר כתום עם דלעת וכורכום

beko - מותג מכשירי החשמל לבית, מציע מתכון למרק קר של דלעת וגזר עם טוויסט של מיץ תפוזים. אידיאלי לארצנו בה יש קיץ חם חלק גדול מהשנה

מקלפים וחותכים את הדלעת, גזר, בצל ושורש הכורכום. מטגנים קלות את הבצל במחבת

מצרכים

1 בצל

15 גר' שמן זית

400 גר' גזר

600 גר' דלעת

1 שורש כורכום טרי

5 גר' אבקת כורכום

מיץ מ-2 תפוזים

מלח

פלפל

מים

אופן ההכנה

מקלפים וחותכים את הדלעת, גזר, בצל ושורש הכורכום.

מטגנים קלות את הבצל במחבת.

מוסיפים את הירקות החתוכים.

מוסיפים מים עד לכיסוי מלא.

מרתיחים ל- 10 דקות.

מוסיפים מיץ תפוזים.

טוחנים את המרק.

מתבלים, מקררים היטב ומגישים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה