מרק שורשים ובטטה

חומרים לסיר מרק גדול:5 כוסות מים2 גבעולי כרישה1 שורש סלרי10 עלי סלרי2 תפוחי אדמה גדולים3 בטטות גדולותחבילת שמנת מתוקהמלח, פלפל, אבקת מרק בצל, ומעט מאוד אגוז מוסקט (טעמו מאוד דומיננטי) לפי הטעם.שני שיני שום כתוש (בתנאי שהילדים אוהבים את טעם השום)אופן ההכנה:לחתוך את הירקות לקוביות ולהכניס לסיר עם מים.להרתיח עד שהירקות יתרככו. לסנן את המים העודפים ולהעביר את הירקות למעבד מזון (ניתן לרסק את הירקות בסיר בעזרת מוט ידני).להחזיר את הירקות לסיר הריק.להוסיף שמנת מתוקה ושתי כוסות מים ולחכות לרתיחה.להוסיף את השום כתוש.מסעדת "קופי-ענן" ממוקמת על פסגת הר בנטל (1200 מ' מעל פני הים), בקיבוץ מרום גולן שברמת הגולן. בקופי ענן מגישים מגוון מרקים ומאפים חמים.

חומרים לסיר מרק גדול:
5 כוסות מים
2 גבעולי כרישה
1 שורש סלרי
10 עלי סלרי
2 תפוחי אדמה גדולים
3 בטטות גדולות
חבילת שמנת מתוקה
מלח, פלפל, אבקת מרק בצל, ומעט מאוד אגוז מוסקט (טעמו מאוד דומיננטי) לפי הטעם.
שני שיני שום כתוש (בתנאי שהילדים אוהבים את טעם השום)

אופן ההכנה:
לחתוך את הירקות לקוביות ולהכניס לסיר עם מים.
להרתיח עד שהירקות יתרככו.
לסנן את המים העודפים ולהעביר את הירקות למעבד מזון (ניתן לרסק את הירקות בסיר בעזרת מוט ידני).
להחזיר את הירקות לסיר הריק.
להוסיף שמנת מתוקה ושתי כוסות מים ולחכות לרתיחה.
להוסיף את השום כתוש.

מסעדת "קופי-ענן" ממוקמת על פסגת הר בנטל (1200 מ' מעל פני הים), בקיבוץ מרום גולן שברמת הגולן. בקופי ענן מגישים מגוון מרקים ומאפים חמים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר