fbpx

מרק שעועית פרווה

מבשלים על אש נמוכה במשך כ-90 דקות עד שהשעועית מתרככת. מתבלים לפי הטעם בפפריקה, מלח, פלפל שחור, כמון ומרק בטעם עוף
שף נועם בכר ממסעדת בולונג'רי בצפת (חלבית כשרה) מציע מתכון למרק שעועית בריא, חם וטעים המוגש במסעדה בחורף בגרסת פרווה ומציין כי בבית ניתן להוסיף בשר
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

חומרים

4 כוסות שעועית לבנה

2 כפות שום כתוש

3 כפות רסק עגבניות

מים

מלח, פלפל שחור גרוס

כמון, פפריקה אדומה מתוקה

מרק עוף פרווה

אופן ההכנה

משרים את השעועית הלבנה במים למשך לילה שלם (לפחות 8 שעות).

בסיר מטגנים שום כתוש במעט שמן זית.

מוסיפים את השעועית שעברה השריה.

ממלאים מים שיכסו את  השעועית.

מבשלים על אש נמוכה במשך כ- 90 דקות עד שהשעועית מתרככת.

מתבלים לפי הטעם בפפריקה, מלח, פלפל שחור, כמון ומרק בטעם עוף (פרווה כבר אמרנו).

מוסיפים את רסק העגבניות.

מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות נוספות עד לצמצום מעט של המרק.

מגישים לצד בייגלה אפוי או קרוטונים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר