מצרכים:
400 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
2 ליטר מים
¼ כוס רוטב סויה Sempio
⅓ כוס חומץ אורז Taste of Asia
2-1 כפיות סריראצ'ה – רוטב צ'ילי חריף
4-3 שיני שום כתושות
1 כפית פלפל שחור
½ כפית מלח
2 כפיות סוכר
100 גרם פטריות פרוסות
2 כוסות נצרי במבו
2 כפיות שמן שומשום Taste of Asia
2 כפיות קורנפלור
4 חלמונים מעורבבים
לעיטור המנה:
כוסברה
2-1 גמבות אדומות חתוכות לרצועות דקות
אופן ההכנה:
מטגנים מעט את רצועות העוף, ומניחים בצד.
מרתיחים את המים, מוסיפים את רוטב הסויה, החומץ, רוטב הסריראצ'ה, השום, הפלפל השחור, המלח והסוכר.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-4 דקות.
מוסיפים את נצרי הבמבו ואת הפטריות ומבשלים במשך כ-2 דקות.
מוסיפים את רצועות העוף ואת שמן השומשום, ומבשלים כ-6-4 דקות נוספות.
ממוססים את הקורנפלור במעט מים, ומערבבים לתוך המרק.
מוזגים את החלמונים למרק מבלי לערבב (כדי שתערובת החלמונים תישאר בשלמותה), ומכבים את האש.
מגישים מיד את המנות בעיטור עלי כוסברה וגמבה.
מתכונים נוספים ומבצעים באתר מזרח ומערב
טל' 1-599-500-960
לחיוג מסמארטפון: מזרח ומערב Dialmyname
סניף תל-אביב – הכרמל 17 (שוק הכרמל)
סניף חיפה – החלוץ 1 פינת הנביאים, הדר
סניף קריית שמונה – מרכז רסקו 68
סניף ירושלים – אגריפס 47