מרק תותים נענע וגבינת מסקרפונה

 

חומרים:
4 כוסות מיץ תפוזים סחוט טבעי
6 כפות דבש
2 ק"ג תותים שטופים נקיים וחתוכים לקוביות
1/2 כוס וודקה מאיכות טובה [לא חייבים]
צרור עלי נענע מופרדים וקצוצים ללא גבעולים
200 גר' גבינת מסקרפונה

אופן ההכנה:
בסיר מבשלים את מיץ התפוזים, הדבש ומחצית מהתותים הקצוצים.
מביאים לרתיחה, מצננים ומקררים.
מוסיפים את שארית התותים הקצוצים והנענע הקצוצה.
יוצקים לתוך כוס.
מוסיפים כף גבינת מסקרפונה ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה