מרק תירס

 

חומרים:
3 ליטר ציר ירקות או עוף. או מרק מוכן מאבקה
2 קופסאות שימורי תירס
1/2 כוס סוכר
כפית מלח
3 כפות קורנפלור
כוס מים
3 ביצים

אופן ההכנה:
מסננים את התירס וטוחנים בבלנדר.
מרתיחים את הציר בסיר.
עם הרתיחה מוסיפים את התירס, הסוכר והמלח.
מערבבים 3 כפות קורנפלור בכוס מים.
שופכים את תערובת הקורנפלור למרק הרותח תוך ערבוב תמידי.
אם המרק אינו סמיך דיו, ניתן להכין בלילה נוספת.
טורפים את הביצים בכלי נפרד.
מכבים את האש ויוצקים את תערובת הביצים בזרם דק ובתנועות סיבוביות אל תוך המרק.
ממתינים כמה שניות ומערבבים את המרק ליצירת 'נטיפי ביצים'.

"מסעדת "צ'יינה לי"
מונטיפיורי 7, מול כלבו שלום, תל אביב טלפון: 03-5103140
שעות פתיחה 12:00-24. עסקיות עד שעה 18:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה