מרק תרד

חומרים לארבע מנות:2 בצלים בינוניים4 גבעולי סלרי רכיםקופסה של תרד שטוףחצי צרור כוסברה3 כפות שיבולת שועלמעט מלחאופן ההכנה:לערבב את כל המרכיבים בסיר לחץ, לכסות במים ולהרתיח במשך 7 דקות.לטחון את התערובת במוט בלנדר.במחבת נפרדת לטגן: 4 שיני שום, פיטריות טריות קצוצותלקראת סוף הטיגון להוסיף תיבול: ציר עוף, חצי כפית פלפל שחור, 1 כפית כמון.להוסיף את התערובת למרק ואחר כך כף קורנפלור מהולה במים קרים.להביא את המרק לרתיחה.ניתן להגיש עם טוסטים קלויים או קרוטונים.

חומרים לארבע מנות:
2 בצלים בינוניים
4 גבעולי סלרי רכים
קופסה של תרד שטוף
חצי צרור כוסברה
3 כפות שיבולת שועל
מעט מלח

אופן ההכנה:
לערבב את כל המרכיבים בסיר לחץ, לכסות במים ולהרתיח במשך 7 דקות.
לטחון את התערובת במוט בלנדר.
במחבת נפרדת לטגן: 4 שיני שום, פיטריות טריות קצוצות
לקראת סוף הטיגון להוסיף תיבול: ציר עוף, חצי כפית פלפל שחור, 1 כפית כמון.
להוסיף את התערובת למרק ואחר כך כף קורנפלור מהולה במים קרים.
להביא את המרק לרתיחה.
ניתן להגיש עם טוסטים קלויים או קרוטונים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר