משלחת מאיגוד השפים הישראלית זכתה במקום הרביעי בתחרות מוקדמות אליפות העולם בקונדיטוריה בצרפת

משלחת מאיגוד השפים הישראלי זכתה במקום הרביעי בתחרות מוקדמות אליפות העולם בקונדיטוריה שהתקיימה בסוף חודש מרץ בצרפת.

ג'קי חזן, שף-קונדיטור, יו"ר הקונדיטורים באיגוד השפים הישראלי, ואלוף ישראל באפייה לשנת 2004, שימש כקפטן הנבחרת הישראלית ושופט בתחרות.

בנבחרת הישראלית השתתפו בנוסף לג'קי חזן גם אסנת סדן – בעלת בית ספר לניפוח סוכר, ואשר טובקין – שוקולטייר בעל מפעל סוויט סאן לשוקולדים ופרלינים בניחוח יפני.
את נבחרת ישראל כיבדה בנוכחותה בתחרות משלחת משגרירות ישראל בצרפת.

אסנת סדן, שהתחרתה בקטגוריית עבודת ראווה בניפוח סוכר, הכינה את פסל האביב, ועוגה על בסיס קדאיף בתוספת פירות יער בזיגוג קרם פרלינה לבן מעוטרת בשישה פרפרים מרהיבים.

אשר טובקין, שהתחרה בקטגוריית פיסול בשוקולד, הכין פסל מיוחד של פרפר ענק וקינוח מוס שוקולד לבן בניחוח למון גראס מעוטר בפרחי אמנון ותמר, ומניפת שוקולד בשילוב רוטב תפוזים.

ג'קי חזן אמר כי התחרות הייתה הוגנת ומקצועית ביותר: "מעל השופטים הייתה בקרה של שישה השופטים המקוריים מאליפות העולם, שירדו לפרטים הדקדקנים ביותר", ציין חזן.

במקום הראשון בתחרות זכתה המשלחת מטייוואן, שהכינה פסל סוכר מדהים ועבודת שוקולד מיוחדת, והבטיחה את עלייתה לאליפות העולם ב- 2007. במקומות השני והשלישי דורגו נורבגיה ופינלנד.



שולחן התחרות של הנבחרת הישראלית (בתמונה: במרכז – ג'קי חזן, משמאלו אסנת סדן, ומימינו אשר טובקין) יוצג לראווה בכנס מליאה של איגוד השפים הישראלי באולמי קינגסטון באור יהודה ב- 26.04.06 משעה 17:00.


לפרטים נוספים: ג'קי חזן, 050-5232689






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה