משמשים ותאנים ממולאים

 

מתכון לקינוח דיאטטי ועשיר בסיבים תזונתיים: מתקבלים 40 חטיפים. חטיף תאנה מכיל כ-55 קלוריות, חטיף משמש מכיל כ-25 קלוריות.

חומרים:
• 20 משמשים מיובשים.
• 20 תאנים מיובשות.
• 120 גרם גבינה בולגרית 5% שומן.
• 100 גרם גבינת עזים 5% שומן.
• חומץ בלסמי להגשה.
5 כפות בנפייבר (אבקת סיבים תזונתיים ללא טעם ריח או צבע)

אופן ההכנה:
1. משרים במים חמים לחצי שעה ומסננים.
2. מחממים תנור/טוסטר אובן לחום של 200 מעלות.
3. חותכים את המשמשים והדבלים לרוחבם כמעט עד הסוף (משאירים קצה מחובר).
4. חותכים גבינות לגודל המתאים (פרוסות דקות אך לא דקיקות), וממלאים את המשמשים בגבינה בולגרית, את התאנים בגבינת העיזים, זורים מעל אבקת בנפייבר וסוגרים את הפירות..
5. מניחים את הפירות הממולאים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
6. צולים כ-10 דקות, או עד שהפירות מקבלים כוויות חום וכתמי צלייה קלים.
7. מוציאים מהתנור, בוזקים מעט בלסמי ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה