משקאות התזונה לגיל השלישי "אנשור" במארז שישיות חדש

המארז ילווה בקו ייעוץ טלפוני ע"י רופאי המרכז לייעוץ תרופתי בבי"ח אסף הרופא

חברת התרופות האמריקאית אבוט, יצרנית מוצרי אנשור, NMHDV לראשונה בישראל מארז חדש לקו מוצרי "אנשור פלוס".
מארזי הקרטון החדשים מכילים 6 פחיות אנשור פלוס. בחלק העליון של המארז מצויים שני פתחים המסייעים לאחיזה נוחה. כמו כן, הוראות השימוש, מידע על המוצר ותכולתו מוצגים גם על גבי המארז לנוחות הצרכנים.

בתוך כך משיקה חברת אבוט שירות חדש – ייעוץ ומידע למשתמשי אנשור, הניתן ע"י רופאים ורוקחים, מומחי המרכז לייעוץ תרופתי בבי"ח "אסף הרופא". מספר הטלפון מופיע על גבי המארזים לנוחות הצרכנים (טל. 08-9779309)

אנשור ( ENSURE) הינו המותג האמריקאי המוביל בתחום העשרה התזונתית והקלורית לגיל השלישי, ולו כ- 15 מוצרים שונים. קו המשקאות של אנשור מספק למעשה ארוחה שלמה, הכוללת את כל רכיבי התזונה ההכרחיים לגיל השלישי ועשירה בקלוריות , חלבונים , בויטמינים ובמינרלים המומלצים ע"י רופאים ודיאטנים כתחליף לארוחה או כארוחת ביניים בין הארוחות העיקריות לבני האוכלוסייה המבוגרת , למניעת ירידה במשקל.

המארזים החדשים מעוצבים כך שניתן להבחין בקלות בין הטעמים השונים של האנשור פלוס: וניל, תות, שוקולד וקפה, באמצעות הצבע האופייני לכל משקה וציון הטעם על המארז.

מחיר לצרכן: מארז שישיות של אנשור פלוס – 62.70 ש"ח (237 מ"ל לפחית).
להשיג ברשתות הפארם, בתי מרקחת וקופות חולים.


סדרת מוצרי אנשור כוללת:
· אנשור: משקה עשיר בקלוריות, ויטמינים ומינרלים. מתאים למצבים כגון חוסר תיאבון וסיכון לירידה במשקל.
טעמים: וניל, תות ושוקולד.


· אנשור פלוס: משקה עשיר מאוד בקלוריות ובחלבון, מתאים למצבים כגון ירידה במשקל והגבלה בכמות הנוזלים.
טעמים: וניל, תות ,שוקולד וקפה.

· אנשור עם סיבים: משקה עשיר בקלוריות ובסיבים. מתאים למצבים בהם תהיה תועלת בתוספת סיבים תזונתיים – הידועים כמועילים לפעילות מעיים תקינה.
טעם וניל.

· אנשור פודינג: פודינג פרהביוטי עם סיבים. מתאים כהעשרה במרקם סמיך, או כקינוח בין הארוחות. קל לבליעה ואינו דורש לעיסה.
טעמים: וניל ושוקולד.

· גלוצרנה (אנשור לסוכרתיים): משקה עשיר בקלוריות, בשמנים חד בלתי רוויים ובסיבים. מתאים למצבי סוכרת ואי סבילות לגלוקוז .
טעם וניל.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר