משרה ברביקיו

300 מ"ל רוטב סויה200 מ"ל מים600 גר' רסק עגבניות100 גר' סוכר חום100 גר' סוכר לבן50 גר' שום1 כף מלחכפית תמצית עישון150 מ"ל שמן0.5 כפית צ'ילי גרוס1 כפית זנגויל טרי קצוץ20 גר' חומץ בן יין אדוםאופן ההכנה1. להכניס לקערת המיקסר את כל החומרים מלבד השמן ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.2. להכניס בהדרגה את השמן עד קבלת רוטב אחיד וחלק.יש לשמור בקירור.הרוטב משמש כמשרה לעוף, שיפודי פרגית ולספריבס.מומלץ להבריש את העוף ברוטב לפני סוף הצלייה על הגריל.

300 מ"ל רוטב סויה
200 מ"ל מים
600 גר' רסק עגבניות
100 גר' סוכר חום
100 גר' סוכר לבן
50 גר' שום
1 כף מלח
כפית תמצית עישון
150 מ"ל שמן
0.5 כפית צ'ילי גרוס
1 כפית זנגויל טרי קצוץ
20 גר' חומץ בן יין אדום

אופן ההכנה
1. להכניס לקערת המיקסר את כל החומרים מלבד השמן ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

2. להכניס בהדרגה את השמן עד קבלת רוטב אחיד וחלק.
יש לשמור בקירור.

הרוטב משמש כמשרה לעוף, שיפודי פרגית ולספריבס.

מומלץ להבריש את העוף ברוטב לפני סוף הצלייה על הגריל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר