fbpx

מתאבנים

מתאבן בשרי וחגיגי המהווה מנה מקדימה לארוחת חג חומרים ל-4 מנות:10-12 תמרים לחים מזן מג'הול או לחלופין משמשים מיובשים.חומרים למילוי:1 ק"ג בשר טלה80 גרם פטרוזיליה1/2 כפית פפריקה גרוסה1/2 כפית מלח1/2כוס בצל חיאופן ההכנה:לוקחים 2-3 תמרים לכל אורח, בממוצע. חורצים בצד. מרחיקים את הגלעין.ממלאים בנדיבות באחת המליות.מסדרים על נייר אפיה בתבנית, כשהפתח כלפי מעלה. אופים 9 דקות בחום גבוה, לפחות 180 מעלות. מצננים שלוש דקות ומגישים.  מתאבן חלבי ומלוח, תקרובת מעולה לאירוח חגיגיחומרים ל-4 מנות:10-12 תמרים לחים מזן מג'הול או לחלופין משמשים מיובשים.למילוי:גבינת שמנת. מומלץ בחום – גבינת שמנת המצופה בצל של 'ניצן' (כשרות: חת"ס)מעמולים, לא מה שחשבתם – הגרסה המתוקה. יכול לשמש כמתאבן וקינוח חומרים ל-4 מנות:10-12 תמרים לחים מזן מג'הול, או לחלופין משמשים מיובשים.למילוי:קוצצים דק שקדים ואגוזים בכמויות שוות.מוסיפים מעט דבש או סילאן תמרים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מתאבן בשרי וחגיגי המהווה מנה מקדימה לארוחת חג

חומרים ל-4 מנות:
10-12 תמרים לחים מזן מג'הול או לחלופין משמשים מיובשים.
חומרים למילוי:
1 ק"ג בשר טלה
80 גרם פטרוזיליה
1/2 כפית פפריקה גרוסה
1/2 כפית מלח
1/2כוס בצל חי

אופן ההכנה:
לוקחים 2-3 תמרים לכל אורח, בממוצע. חורצים בצד. מרחיקים את הגלעין.
ממלאים בנדיבות באחת המליות.
מסדרים על נייר אפיה בתבנית, כשהפתח כלפי מעלה.
אופים 9 דקות בחום גבוה, לפחות 180 מעלות.
מצננים שלוש דקות ומגישים. 

מתאבן חלבי ומלוח, תקרובת מעולה לאירוח חגיגי

חומרים ל-4 מנות:
10-12 תמרים לחים מזן מג'הול או לחלופין משמשים מיובשים.
למילוי:
גבינת שמנת. מומלץ בחום – גבינת שמנת המצופה בצל של 'ניצן' (כשרות: חת"ס)

מעמולים, לא מה שחשבתם – הגרסה המתוקה. יכול לשמש כמתאבן וקינוח

חומרים ל-4 מנות:
10-12 תמרים לחים מזן מג'הול, או לחלופין משמשים מיובשים.
למילוי:
קוצצים דק שקדים ואגוזים בכמויות שוות.
מוסיפים מעט דבש או סילאן תמרים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר