מתבל סלמון מעושן וגבינת עיזים

 

החומרים
1 גליל גבינת עיזים פרומעז
100 גר' סלמון מעושן
1 כוס שמנת מתוקה
1 כפית שמיר קצוץ
1 כף עירית קצוצה
1 כף מיץ לימון טרי
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
שמים את כל החומרים למעט מלח ופלפל שחור גרוס במעבד מזון עם להב מתכת וטוחנים למחית חלקה. אפשר להוסיף עוד מעט שמנת עם המרקם אינו רך מספיק. מעבירים לקערה, מתבלים במלח ופלפל

מתאים להגשה עם חטיפים כמו דוריטוס






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה