מתכון לפסח – כדורי תמרים וקוקוס ללא אפייה

 

חומרים:
225 גר' מרגרינה/מחמאה
¾ כוס אבקת סוכר
500 גרם "מעדן תמרים וקוקוס" תוצרת "חצר כנרת"
1 ביצה
200 גרם פירורי מצות, או קמח מצה
½ כוס אגוזים טחונים
קורט קינמון

אופן ההכנה:
1. ממיסים את המרגרינה ואבקת הסוכר בסיר כפול עם אדים.
מוסיפים את מעדן התמרים והקוקוס, ובוחשים היטב לתערובת אחידה.
2. מסירים מהאש ומוסיפים את הביצה, בוחשים היטב עד שהעיסה תיאסף לגוש אחד.
3. מחזירים לסיר ומוסיפים את פירורי המצות והאגוזים, ומערבבים היטב.
4. בעוד העיסה חמה מעט, צרים ממנה כדורים.
מגלגלים את הכדורים בקוקוס, מניחים בסלסילות נייר ומגישים.































היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה