מתכוננים לסילבסטר תוסס של שמפניה וקאווה

סילבסטר הוא חג המבעבעים הקרירים, המוגשים בכוסות ארוכות, דקיקות ואלגנטיות כאורחי הכבוד במסיבות הסילבסטר, ומוסיפים ניצוץ, זוהר ורומנטיקה לקראת השנה האזרחית החדשה

סילבסטר הוא חג המבעבעים הקרירים, המוגשים בכוסות ארוכות, דקיקות ואלגנטיות כאורחי הכבוד במסיבות הסילבסטר, ומוסיפים ניצוץ, זוהר ורומנטיקה לקראת השנה האזרחית החדשה.

"הסקוטית", מציעה לקראת סילבסטר נבחרת של שמפניות, קאוות, יינות מבעבעים ונתזים מחבי העולם. קשת המוצרים הרחבה כוללת יין נתזים פשוט, מבעבעים בשיטת "שארמה" מצרפת, קאוות מספרד (אפילו כשרה), יינות פרוסקו ולמברוסקו מאיטליה, יינות מבעבעים מאוסטרליה, ושמפניות פרימיום צרפתיות מארבעת בתי השמפניה היוקרתיים "פיפר היידסיק", "שארל היידסיק", "לאנסון" ו"פומרי". טווח המחירים בין 20 ל-600 ש"ח ומאפשר לחוגגי הסילבסטר להרים כוסית מבעבעת לכבוד ראש השנה האזרחית 2010.

שמפניה כשרה פומרי ברוט רויאל – 339 ₪
שמפניה פומרי ברוט רוזה – 405 ₪
שמפניה פומרי גראן קרו, וינטאז' 2000 – 420 ₪
שמפניה פומרי פופ, אישי, 200 מ"ל – 110 ₪
שמפניה שארל היידסיק, ברוט רזרב – 280 ₪
שמפניה פיפר היידסיק, ברוט – 250 ₪
שמפניה לנסון, תווית שנהב, חצי יבש – 220 ₪
שמפניה לנסון, תווית שחורה, ברוט – 220 ₪, 375 מ"ל- 115 ₪
שמפניה לנסון, רוזה ברוט – 265 ₪
שמפניה לנסון, נובלה קווה 1998, ברוט – 580 ₪
קווה קודורניו, פינו נואר – 68 ₪
קווה קודורניו, רוונטוס רזרבה – 60 ₪
קווה קודורניו, קלאסיקו ברוט/חצי יבש- 41 ₪
קווה קודורניו, קלאסיקו ברוט 200 מ"ל (בק' אישי) – 15 ₪
קווה קסטל דארולרדולה, יבש/חצי יבש – 45 ₪
"רד לייבל" וולף בלאס, שרדונה/פינו נואר, ברוט (מבעבע בשיטה המסורתית) – 54 ₪
למברוסקו אדום מתוק/יבש – 28 ₪
למברוסקו אדום יבש, "קונצ'רטו" – 49 ₪
פרוסקו ברוט – 55 ₪
פרוסקו D.O.C. – 68 ₪
ורניי, בלאן דה בלאן, יבש/חצי יבש (שיטת שארמה) – 35 ₪
יין נתזים, ז'אן דורסיין יבש/חצי יבש- 17 ₪

הסקוטית מייצגת החברה למעלה מ-500 תוויות יין ומשקאות חריפים.
לחברה מרכז מכירות ארצי ברח' התערוכה 23, בכניסה למתחם מגרשי התערוכה הישנים בתל-אביב, ובו מעל 1,400 מוצרי יין, אלכוהול וגורמה שונים מהארץ ומהעולם, והוא כולל חדר לטעימות מקצועיות, חדר מרתף ליינות מתיישנים ונדירים, מחלקת אביזרים מיוחדים ובר טעימות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר