נאגטס עוף ותירס

מותג מאסטר שף מציע מתכון לנאגטס עוף ותירס טעימים בציפוי פירורי לחם, שהילדים יאהבו ולא יפסיקו לבקש

יוצרים קציצות עם ידיים רטובות. פוחסים אותן מעט לצורת נאגטס ומצפים בקמח. צילום חן ליבנה

מצרכים

500 גרם עוף טחון
1 קופסת שימורים (425 גרם) תירס כמו של מאסטר שף, מסוננת
1 ביצה
2-3 כפות פירורי גריסיני
1 כף רוטב סויה בהיר
2 שיני שום כתושות
1 גזר קלוף או 1 בצל קלוף ומגורד דק דק
1/2 כפית מלח

לציפוי

1 כוס קמח מקצועי כמו של מאסטר שף
2 ביצים L
פירורי גריסיני
שמן לטיגון

להגשה

מיונז הולנדי, צ'ילי

צילום חן ליבנה
צילום חן ליבנה

אופן ההכנה

טוחנים את התירס בפולסים קצרים עד שחלק מגרגירי התירס טחונים וחלק עדיין שומרים על מרקמם.

מערבבים היטב בקערה בינונית את כל המצרכים לפי הסדר ברשימת המצרכים.

מעבירים למקרר לחצי שעה לפחות.

ב-3 קערות שונות שמים: קמח, ביצים טרופות, פירורי גריסיני.

יוצרים קציצות עם ידיים רטובות.

פוחסים אותן מעט לצורת נאגטס ומצפים בקמח.

טובלים בביצה ולאחר מכן מצפים בפירורי גריסיני.

יוצרים בצורה הזאת את כל הנאגטס ומניחים על מגש עם נייר אפייה.

מעבירים למקרר ל- 30 דקות.

(אם ממהרים אפשר לוותר על השלב הזה, אבל הוא עוזר לייצב את הקציצה).

מטגנים משני הצדדים עד הזהבה בשמן בגובה 1/2 ס"מ.

לחילופין: אופים בתנור עם מעט תרסיס שמן מתחת לנאגטס ומעליהם.

מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק או מיונז.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה