נגא מאקי סינטה במלית קוסקוס מלא, פיסטוק וסילאן

 

וריאציה בשרית לסושי. מנת אירוח מיוחדת, צבעונית וטעימה

מרכיבים ל- 4 מנות:
350 גרם קוסקוס מלא – מסדרת "קוסקוס זה משפחה חמה"
400 גרם סינטה מיושנת (פרוסה בעובי 3 מ"מ)
4 כפות פיסטוק קלוי גרוס
2 כפות סילאן
1/2 כפית נענע קצוצה
1/4 כפית ג'ינג'ר כתוש
4 כפות עירית קצוצה
שמן זית
קורט קינמון
מלח ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:
מניחים את הקוסקוס המלא בקערה, מערבבים עם מעט מלח ו-2 כפות שמן זית.
יוצקים מעל 2 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים למשך 5 דקות.
מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים יחד למלית.
פורסים את נתחי הסינטה על נייר פרגמנט שמונח על משטח ישר.
ממלאים במלית שהכנו ויוצרים רול מוארך.
מגלגלים ועוטפים בניילון נצמד.
מקפיאים למשך כשעה.
מטגנים על מחבת במעט שמן זית.
פורסים ומגישים על צלחת מוארכת.
מטפטפים מעל סילאן ושברי פיסטוק גרוסים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה