נובמבר ב'בישולים': כיתת אומן לייצור נקניקים עם השף ז'אן מישל בנוארט

מקצוע השרקוטרי (אמנות הכנת הנקניקים, הנקניקיות ושימור הבשר) זוכה לפריחה שף ז'אן מישל בנוארטוהתעניינות בארץ, ובעקבותיהן גדלה הדרישה ללמוד את רזי המקצוע העתיק.
בהזמנת "בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים" יגיע בחודש נובמבר 2013 לישראל מי שנחשב לגדול אומני השרקוטרי – השף ז'אן מישל בנוארט, להנחות קורס השתלמות מיוחד בשרקוטרי, המיועד לאוהבי הז'אנר, למעוניינים להעשיר את הידע שלהם ולקבל השראה.

השף ז'אן מישל בנוארט הוא מבכירי מורי בית הספר הצרפתי Lenôtre ובעל תואר MOF (תואר הניתן על ידי נשיא צרפת לאנשי מקצוע מובילים בתחומם, העונדים דגל מיוחד המוצמד לצווארון החולצה).

במהלך הסדנה, שתועבר למספר קטן של משתתפים באנגלית ובצרפתית בליווי מתרגם, יועברו תכנים תיאורטיים לצד התנסות מעשית, והמשתתפים ילמדו הכנה של 40 מנות, ביניהן נקניקיות בודאן לבנות עם כמהין, נקניקיות מורטו מעושנות, נקניקיות ליון עם כמהין, נקניקיות טולוז, נקניק דם, פטה כפרי עם פורצ'יני, רייט ברווז, טרין כבדי עוף קלאסי, טרין כבד אווז.

הקורס יתפרש על פני חמישה ימים רצופים בימים א-ה, 17- 21 בנובמבר בין השעות 9:00-17:00, ומחירו 10,600 ₪.

קורס זה הוא אחד מסדרת סדנאות ייחודיות שמקיים "בית הספר הגבוה לקולינאריה – בישולים" בשיתוף Lenôtre, הנחשב לבית הספר המוביל בצרפת ללימודים מתקדמים עבור אנשי מקצועות הקולינאריה. במסגרת שיתוף הפעולה הייחודי מסוגו בארץ יעבירו מיטב המורים של המוסד הצרפתי סדנאות בנושאים שונים, שיהוו השתלמויות לאנשי המקצוע המקומיים, ויחסכו מהם את הנסיעה הארוכה והוצאות הלינה היקרות בעיר האורות.

להרשמה: בישולים – בית הספר הגבוה לקולינאריה
רח' הזרם 10 תל אביב
טל. 03-6819141






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה