נודלס חזה עוף ותירס

מתכון נודלס של רשת ג'פניקה לקטנים ולגדולים להכנה משותפת עם הילדים

מניחים את רצועות חזה העוף, מערבבים עם השמן ומטגנים עד שהרצועות מוכנות
מניחים את רצועות חזה העוף, מערבבים עם השמן ומטגנים עד שהרצועות מוכנות

מרכיבים ל- 4 מנות

400 גר' חזה עוף פרוס לרצועות

800 גר' אטריות ביצים מבושלות על פי הוראות האריזה

1/2 קופסת גרגרי תירס מתוק

100 מ"ל שמן סויה

5 כפיות סוכר

120 מ"ל רוטב סויה

1 כפית שמן שומשום

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

250 מ"ל מים

אופן ההכנה

במחבת עמוקה מחממים את שמן הסויה למשך דקה.

מניחים את רצועות חזה העוף, מערבבים עם השמן ומטגנים עד שהרצועות מוכנות (מושחמות מעט).

מוסיפים למחבת מים, סויה, סוכר, שמן שומשום ורוטב צ'ילי מתוק.

מבשלים עד לרתיחה.

לאחר 2 דקות מוסיפים את האטריות.

ממשיכים ברתיחה תוך כדי ערבוב עד לצמצום הנוזלים.

מוסיפים את גרעיני התירס.

מערבבים למשך כ- 20 שניות ומורידים מהאש.

טיפ

ניתן לטגן בנפרד פטריות, בצל ירוק וגזר במעט שמן סויה.

להגיש בצד לשדרוג המנה לאוהבי ירקות.

 

רשת ג'פניקה

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה