fbpx

נועם אור הוא הזוכה במקום הראשון בתחרות היין בין עובדי ישרוטל

נועם אור, מנהל מסעדות טיילת רויאל ביץ' באילת, הוא הזוכה במקום הראשון בתחרות היין שנערכה בקרב עובדי רשת מלונות ישרוטל, שמטרתה הייתה להביא את העובדים לרמת הבנה ואופן הגשה מקצועיים בתחום היין. נועם זכה סיור יקבים באיטליה למשך שבוע
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

נועם אור, מנהל מסעדות טיילת רויאל ביץ' באילת, הוא הזוכה במקום הראשון בתחרות היין שנערכה בקרב עובדי רשת מלונות ישרוטל, שמטרתה הייתה להביא את העובדים לרמת הבנה ואופן הגשה מקצועיים בתחום היין. נועם זכה סיור יקבים באיטליה למשך שבוע.

תחרות היין, שנערכה בשיתוף יקבי רמת הגולן ונציגם באילת ערן לס, החלה לפני כחודשיים על ידי חלוקת שאלונים בסיסיים בתחום היין לכ- 200 מעובדי 12 בתי המלון של החברה.

"אנו בישרוטל שואפים למצוינות בכל תחומי העשייה המלונאית, כאשר היין הוא אחד התחומים בהם חשוב לנו להתמקצע. מטרתנו היא להמשיך ולהתמיד בהכשרת אנשי מקצוע מעולים, שיהפכו גם את חווית שתיית היין לאירוע איכותי ומענג", אומר מנכ"ל ישרוטל ליאור רביב.

לשם כך השקיעה רשת ישרוטל משאבים רבים בהדרכה של מנהלים ומלצרים מתחום המזון והמשקאות.
טרם תחילתה של התחרות קיבלו המשתתפים הדרכות בנושא יין, ולאלו שעלו לשלב חצי הגמר נערכה הדרכת יין מעמיקה ויסודית על ידי אנשי המקצוע של יקבי רמת הגולן.

בשלבי תחרות חצי הגמר והגמר, אליהם הגיעו 30 מתמודדים – הם נדרשו להוכיח ידע מקצועי רב בתחום, ולעמוד תחת עיניהם הבוחנות של השופטים עליהם נמנו בין היתר: אנשי המקצוע של יקבי רמת הגולן, השף ארז קומרובסקי והשף הראשי של מלון רויאל ביץ' באילת בועז דרור.

ואלה הזוכים בשלושת המקומות הראשונים הינם: במקום הראשון – נועם אור, מנהל מסעדות הטיילת; במקום השני – חגי ישראל, מלצר מסעדת לה קוצ'ינה; במקום השלישי – ארז קנלו, ברמן במלון רויאל ביץ'.

בהמשך יעברו עובדי תחום המזון והמשקאות בחברה הכשרות שונות בכל הרמות בתחום היין, בהתאם לתוכנית שנתית אותה בנה דודו צוקר, סמנכ"ל מלון ישרוטל המלך שלמה, אשר נבחר כאחראי לתחום היין.

בצילום העליון (מימין לשמאל): ענת לוי, מנכ"ל יקבי רמת הגולן; נועם אור, הזוכה במקום הראשון בתחרות ומנהל מסעדות טיילת רויאל ביץ'; וארנון הראל, מנהל שיווק יקבי רמת הגולן.
בצילום התחתון (מימין לשמאל): ענת לוי, מנכ"ל יקבי רמת הגולן; ארז קנלו, הזוכה במקום השלישי בתחרות וברמן במלון רויאל ביץ'; וראובן רובין, יקבי רמת הגולן.

צלם: מרסלו

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה