ניוקי בעשבי תיבול

 

חומרים לכ- 6 מנות
400 גרם ניוקי

לרוטב
2 קוביות שום דורות
4 קוביות בזיליקום דורות
4 קוביות פטרוזיליה דורות
4 קוביות שמיר דורות
2 קוביות כוסברה דורות
1 כוס של ציר ירקות (פרוט בהמשך)

ההכנה
לחמם את הציר במחבת גדול, להוסיף את כל הקוביות של דורות, להוסיף את הניוקי המוכן ולבשל עוד 3 דקות.

להגיש בליווי פרמזן


ציר ירקות
1 בצל חתוך גס
1 ראש סלרי חתוך גס
1 שורש פטרוזליה חתוך גס
1 גזר גדול חתוך גס

אופן הכנה
לטגן שתי דקות את כל השורשים עם מעט מאד שמן על אש גדולה

להוסיף שני ליטר מים, להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.

להוסיף מלח ופלפל.

לבשל כשעה לצמצום כמות הנוזל בחצי.

לסנן את הכל ולשמור את הנוזל.

ניתן לשמור בתוך תבנית של קרח ולהשתמש ב 2-3 קוביות כל פעם.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה