ניוקי בעשבי תיבול

חומרים לכ- 6 מנות400 גרם ניוקילרוטב2 קוביות שום דורות4 קוביות בזיליקום דורות4 קוביות פטרוזיליה דורות4 קוביות שמיר דורות2 קוביות כוסברה דורות1 כוס של ציר ירקות (פרוט בהמשך) ההכנהלחמם את הציר במחבת גדול, להוסיף את כל הקוביות של דורות, להוסיף את הניוקי המוכן ולבשל עוד 3 דקות. להגיש בליווי פרמזןציר ירקות 1 בצל חתוך גס1 ראש סלרי חתוך גס1 שורש פטרוזליה חתוך גס1 גזר גדול חתוך גס אופן הכנהלטגן שתי דקות את כל השורשים עם מעט מאד שמן על אש גדולהלהוסיף שני ליטר מים, להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.להוסיף מלח ופלפל.לבשל כשעה לצמצום כמות הנוזל בחצי.לסנן את הכל ולשמור את הנוזל.ניתן לשמור בתוך תבנית של קרח ולהשתמש ב 2-3 קוביות כל פעם.

חומרים לכ- 6 מנות
400 גרם ניוקי

לרוטב
2 קוביות שום דורות
4 קוביות בזיליקום דורות
4 קוביות פטרוזיליה דורות
4 קוביות שמיר דורות
2 קוביות כוסברה דורות
1 כוס של ציר ירקות (פרוט בהמשך)

ההכנה
לחמם את הציר במחבת גדול, להוסיף את כל הקוביות של דורות, להוסיף את הניוקי המוכן ולבשל עוד 3 דקות.

להגיש בליווי פרמזן


ציר ירקות
1 בצל חתוך גס
1 ראש סלרי חתוך גס
1 שורש פטרוזליה חתוך גס
1 גזר גדול חתוך גס

אופן הכנה
לטגן שתי דקות את כל השורשים עם מעט מאד שמן על אש גדולה

להוסיף שני ליטר מים, להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.

להוסיף מלח ופלפל.

לבשל כשעה לצמצום כמות הנוזל בחצי.

לסנן את הכל ולשמור את הנוזל.

ניתן לשמור בתוך תבנית של קרח ולהשתמש ב 2-3 קוביות כל פעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר