fbpx

ניוקי בעשבי תיבול

חומרים לכ- 6 מנות400 גרם ניוקילרוטב2 קוביות שום דורות4 קוביות בזיליקום דורות4 קוביות פטרוזיליה דורות4 קוביות שמיר דורות2 קוביות כוסברה דורות1 כוס של ציר ירקות (פרוט בהמשך) ההכנהלחמם את הציר במחבת גדול, להוסיף את כל הקוביות של דורות, להוסיף את הניוקי המוכן ולבשל עוד 3 דקות. להגיש בליווי פרמזןציר ירקות 1 בצל חתוך גס1 ראש סלרי חתוך גס1 שורש פטרוזליה חתוך גס1 גזר גדול חתוך גס אופן הכנהלטגן שתי דקות את כל השורשים עם מעט מאד שמן על אש גדולהלהוסיף שני ליטר מים, להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.להוסיף מלח ופלפל.לבשל כשעה לצמצום כמות הנוזל בחצי.לסנן את הכל ולשמור את הנוזל.ניתן לשמור בתוך תבנית של קרח ולהשתמש ב 2-3 קוביות כל פעם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים לכ- 6 מנות
400 גרם ניוקי

לרוטב
2 קוביות שום דורות
4 קוביות בזיליקום דורות
4 קוביות פטרוזיליה דורות
4 קוביות שמיר דורות
2 קוביות כוסברה דורות
1 כוס של ציר ירקות (פרוט בהמשך)

ההכנה
לחמם את הציר במחבת גדול, להוסיף את כל הקוביות של דורות, להוסיף את הניוקי המוכן ולבשל עוד 3 דקות.

להגיש בליווי פרמזן


ציר ירקות
1 בצל חתוך גס
1 ראש סלרי חתוך גס
1 שורש פטרוזליה חתוך גס
1 גזר גדול חתוך גס

אופן הכנה
לטגן שתי דקות את כל השורשים עם מעט מאד שמן על אש גדולה

להוסיף שני ליטר מים, להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.

להוסיף מלח ופלפל.

לבשל כשעה לצמצום כמות הנוזל בחצי.

לסנן את הכל ולשמור את הנוזל.

ניתן לשמור בתוך תבנית של קרח ולהשתמש ב 2-3 קוביות כל פעם.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר