ניוקי ברוטב סלמון מעושן ושמנת

מתכון של סטארקיסט לארוחה רומנטית בשניים בחג האהבה ט"ו באב ובכלל

מוסיפים למחבת את הניוקי שבושל ואת עלי הבזיליקום, ומערבבים. בעת ההגשה מפזרים צ'ילי גרוס וגבינת פרמזן
מוסיפים למחבת את הניוקי שבושל ואת עלי הבזיליקום, ומערבבים. בעת ההגשה מפזרים צ'ילי גרוס וגבינת פרמזן. צילום ניר עצמון

מצרכים

חבילת ניוקי (500 גרם)

2 קופסאות פילה סלמון מעושן כמו של סטארקיסט (מסוננות – לשמור את השמן בצד)

צרור עלי בזיליקום טריים קצוצים

בצל קטן קצוץ דק

שן שום כתושה

1 שמנת לבישול 15% שומן

¼ כוס יין לבן

השמן שסונן מקופסאות הטונה

100 גרם גבינת פרמזן מגורדת

קורט צ’ילי גרוס

אופן ההכנה

מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן על האריזה.

במחבת רחבה מוסיפים 2 כפות שמן מקופסאות הטונה, ומטגנים את הבצל.

מוסיפים שום כתוש ומערבבים.

מוסיפים למחבת שמנת ויין לבן ומצמצמים את הנוזלים.

חותכים את הסלמון המעושן לקוביות ומוסיפים לשמנת.

מוסיפים למחבת את הניוקי שבושל ואת עלי הבזיליקום, ומערבבים.

בעת ההגשה מפזרים צ’ילי גרוס וגבינת פרמזן.

 

למתכונים נוספים של סטארקיסט

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה