ניוקי חצילים

 

חומרים
300 גרם חצילים קלויים, קלופים ומסוננים
200 גרם קמח + קמח לספיגה (עד שהמסה יבשה וניתנת לעבודה
1. ביצה
פלפל שחור גרוס
מלח

ההכנה
מועכים את החצילים, מערבבים עם הקמח והביצה עד שנוצר בצק שאינו דביק וניתן לעבוד איתו.

מגלגלים במשטח מקומח לגלילים דקים (נקניקים) וחותכים לחתיכות באורך של 2-3 ס"מ.

מבשלים במים רותחים עם מלח עד שהניוקי צפים.

ניתן להגיש עם רוטב טחינה חם בקונקסה עגבניות (עגבניות קלופות ונקיות מגרעינים, קצוצות לקוביות קטנות), לעטר בפטרוזיליה קצוצה.

ניתן גם להקפיץ בשמן זית ועשבי תבלין






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה