fbpx

ניוקי חצילים

חומרים300 גרם חצילים קלויים, קלופים ומסוננים200 גרם קמח + קמח לספיגה (עד שהמסה יבשה וניתנת לעבודה1. ביצהפלפל שחור גרוסמלחההכנהמועכים את החצילים, מערבבים עם הקמח והביצה עד שנוצר בצק שאינו דביק וניתן לעבוד איתו.מגלגלים במשטח מקומח לגלילים דקים (נקניקים) וחותכים לחתיכות באורך של 2-3 ס"מ.מבשלים במים רותחים עם מלח עד שהניוקי צפים.ניתן להגיש עם רוטב טחינה חם בקונקסה עגבניות (עגבניות קלופות ונקיות מגרעינים, קצוצות לקוביות קטנות), לעטר בפטרוזיליה קצוצה.ניתן גם להקפיץ בשמן זית ועשבי תבלין
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
300 גרם חצילים קלויים, קלופים ומסוננים
200 גרם קמח + קמח לספיגה (עד שהמסה יבשה וניתנת לעבודה
1. ביצה
פלפל שחור גרוס
מלח

ההכנה
מועכים את החצילים, מערבבים עם הקמח והביצה עד שנוצר בצק שאינו דביק וניתן לעבוד איתו.

מגלגלים במשטח מקומח לגלילים דקים (נקניקים) וחותכים לחתיכות באורך של 2-3 ס"מ.

מבשלים במים רותחים עם מלח עד שהניוקי צפים.

ניתן להגיש עם רוטב טחינה חם בקונקסה עגבניות (עגבניות קלופות ונקיות מגרעינים, קצוצות לקוביות קטנות), לעטר בפטרוזיליה קצוצה.

ניתן גם להקפיץ בשמן זית ועשבי תבלין

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר