fbpx

ניוקי עשבי תיבול

חומרים750 מ"ל מים240 גרם חמאה1 כף מלח500 גרם קמח2 כפות חרדל דיז'ון1 כף עירית קצוצה1 כף פטרוזיליה קצוצה1 כף טרגון קצוץ3 כפות פרמזן מגורד5 ביציםאופן הכנהלשים בסיר את המים, החמאה והמלח ולהביא לרתיחה עדינה, להנמיך את האש ולהוסיף את הקמח בבת אחת, לערבב עם כף עץ היטב 5 עד 10 דקות, עד שהבצק משאיר שכבה דקה על הסיר ונהפך לגוש אחיד.להעביר מיד למיקסר חזק עם גיטרה (החלק של העוגות הבחושות) להוסיף חרדל, עשבי תיבול, לערבל מס' שניות עד שהמאסה אחידה ומתקררת מעט ומוסיפים את הפרמזן, על מהירות נמוכה, להוסיף 3 ביצים אחת אחרי השניה, להגביר מעט את המהירות ולהוסיף עוד 2 ביצים אחת אחרי השניה, להעביר לשק זילוף ולהניח במקרר כחצי שעה, לחמם סיר גדול עם מי מלח ולהביא לרתיחה, לזלף משק הזילוף ישר לתוך המים אצבעות בגודל 1-2 ס"מ, לבשל עד שצפים במים ולהעביר לכלי רחב עם מעט שמן.לירקות, לחתוך לגודל הרצוי קישואים, עגבניות שרי, פטריות, ברוקולי מבושל, זיתי ניסואז מגולענים, מרווה ופטרוזליה, לחמם מחבת גדולה מטפלון או סיר עם טפלון עם חצי כוס שמן זית, כשהשמן חם מאד, להוסיף את הניוקי ולהשחים אותו מעט, להוסיף את הירקות על אש גבוהה ולאדות מעט, להוסיף את עשבי התיבול ולהגיש.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
750 מ"ל מים
240 גרם חמאה
1 כף מלח
500 גרם קמח

2 כפות חרדל דיז'ון
1 כף עירית קצוצה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף טרגון קצוץ
3 כפות פרמזן מגורד
5 ביצים

אופן הכנה
לשים בסיר את המים, החמאה והמלח ולהביא לרתיחה עדינה, להנמיך את האש ולהוסיף את הקמח בבת אחת, לערבב עם כף עץ היטב 5 עד 10 דקות, עד שהבצק משאיר שכבה דקה על הסיר ונהפך לגוש אחיד.

להעביר מיד למיקסר חזק עם גיטרה (החלק של העוגות הבחושות) להוסיף חרדל, עשבי תיבול, לערבל מס' שניות עד שהמאסה אחידה ומתקררת מעט ומוסיפים את הפרמזן, על מהירות נמוכה, להוסיף 3 ביצים אחת אחרי השניה, להגביר מעט את המהירות ולהוסיף עוד 2 ביצים אחת אחרי השניה, להעביר לשק זילוף ולהניח במקרר כחצי שעה, לחמם סיר גדול עם מי מלח ולהביא לרתיחה, לזלף משק הזילוף ישר לתוך המים אצבעות בגודל 1-2 ס"מ, לבשל עד שצפים במים ולהעביר לכלי רחב עם מעט שמן.

לירקות, לחתוך לגודל הרצוי קישואים, עגבניות שרי, פטריות, ברוקולי מבושל, זיתי ניסואז מגולענים, מרווה ופטרוזליה, לחמם מחבת גדולה מטפלון או סיר עם טפלון עם חצי כוס שמן זית, כשהשמן חם מאד, להוסיף את הניוקי ולהשחים אותו מעט, להוסיף את הירקות על אש גבוהה ולאדות מעט, להוסיף את עשבי התיבול ולהגיש.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר