ניוקי תפוחי אדמה ברוטב שמנת ופטריות

חומרים לניוקי:1 קילוגרם ניוקי תפוחי אדמה (ניתן להשיג טריים מצוננים או קפואים)חומרים לרוטב:2 כפות חמאה2 כפות שמן זית1 בצל טרי קצוץ2 סלסלות פטריות טריות, חתוכות לרצועות200 סמ"ק – כוס יין לבן (מומלץ שרדונה)1.8 ליטר שמנת 42%  – 6 קופסאותאגוז מוסקטפלפל מלח400 גרם גבינת פרמז'ן מגורדתפטרוזיליה קצוצהבזיליקום קצוץאופן ההכנה:מחממים בסיר את החמאה ושמן הזית.מטגנים את הבצל והפטריות בתוך החמאה ושמן הזית.מוסיפים יין .מרתיחים כשתי דקות.לאחר מכן מוסיפים את השמנתמרתיחים.מטבלים בפלפל, מלח, אגוז מוסקטמוסיפים את הפרמז'ן (מחדד את הטעם ומסמיך את הרוטב)מוסיפים את הפטרוזיליה והבזיליקוםבישול הניוקי:מכניסים את הניוקי לסיר עם מים רותחים, מעט מלח ומעט שמןמערבבים.ברגע שהניוקי מתחילים לצוף מוציאים ומסנניםהרכבת והגשת המנה:מוסיפים את הניוקי לתוך רוטב השמנת. מגישים עם מעט פרמז'ן מלמעלה.מקשטים עם בזיליקום קצוץ.

חומרים לניוקי:
1 קילוגרם ניוקי תפוחי אדמה (ניתן להשיג טריים מצוננים או קפואים)
חומרים לרוטב:
2 כפות חמאה
2 כפות שמן זית
1 בצל טרי קצוץ
2 סלסלות פטריות טריות, חתוכות לרצועות
200 סמ"ק – כוס יין לבן (מומלץ שרדונה)
1.8 ליטר שמנת 42%  – 6 קופסאות
אגוז מוסקט
פלפל מלח
400 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת
פטרוזיליה קצוצה
בזיליקום קצוץ

אופן ההכנה:
מחממים בסיר את החמאה ושמן הזית.
מטגנים את הבצל והפטריות בתוך החמאה ושמן הזית.
מוסיפים יין .
מרתיחים כשתי דקות.
לאחר מכן מוסיפים את השמנת
מרתיחים.
מטבלים בפלפל, מלח, אגוז מוסקט
מוסיפים את הפרמז'ן (מחדד את הטעם ומסמיך את הרוטב)
מוסיפים את הפטרוזיליה והבזיליקום

בישול הניוקי:
מכניסים את הניוקי לסיר עם מים רותחים, מעט מלח ומעט שמן
מערבבים.
ברגע שהניוקי מתחילים לצוף מוציאים ומסננים

הרכבת והגשת המנה:
מוסיפים את הניוקי לתוך רוטב השמנת.
מגישים עם מעט פרמז'ן מלמעלה.
מקשטים עם בזיליקום קצוץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר