נישנושוקולד של גליתא – חטיפי גבינות ושוקולד

חומרים:200 גרם גבינת עיזים קשה50 גרם גבינת פרמזן מגוררת150 גרם שוקולד מריר או חלבאופן ההכנה:מערבבים את גבינת העיזים והפרמזן לבצק גבינה יציב.בידיים לחות קורצים עיגולים. מניחים את העיגולים על מגש במקרר להתקרר.בינתיים ממיסים השוקולד – הדרך המומלצת היא בשיטה של באן מארי, כלומר סיר בתוך סיר עם מים על הכיריים.יש לערבב את השוקולד טוב טוב בזמן שהוא על הכיריים, וכאשר הוא 90% מומס – להוריד מהכיריים ולהמשיך לערבב על המשטח.מוציאים את כדורי הגבינה מהמקרר, ובעזרת מזלג טובלים אותם בשוקולד המומס ומניחים על נייר פרגמנט, כדי שהשוקולד יתקשה.ניתן להכניס למקרר כדי לזרז את תהליך ההתקשות של השוקולד.מגישים קר.גיוונים אפשריים:50 גרם אגוזי לוז מרוסקים גסחוות השוקולד גליתא שבדגניה ב', פתוחה בחג השבועות מ- 10:00 – 18:00.מחיר הסדנא: 30 ₪.להרשמה ופרטים נוספים: 67555608 04

חומרים:
200 גרם גבינת עיזים קשה
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
150 גרם שוקולד מריר או חלב

אופן ההכנה:
מערבבים את גבינת העיזים והפרמזן לבצק גבינה יציב.
בידיים לחות קורצים עיגולים.
מניחים את העיגולים על מגש במקרר להתקרר.
בינתיים ממיסים השוקולד – הדרך המומלצת היא בשיטה של באן מארי, כלומר סיר בתוך סיר עם מים על הכיריים.
יש לערבב את השוקולד טוב טוב בזמן שהוא על הכיריים, וכאשר הוא 90% מומס – להוריד מהכיריים ולהמשיך לערבב על המשטח.
מוציאים את כדורי הגבינה מהמקרר, ובעזרת מזלג טובלים אותם בשוקולד המומס ומניחים על נייר פרגמנט, כדי שהשוקולד יתקשה.
ניתן להכניס למקרר כדי לזרז את תהליך ההתקשות של השוקולד.
מגישים קר.

גיוונים אפשריים:
50 גרם אגוזי לוז מרוסקים גס


חוות השוקולד גליתא שבדגניה ב', פתוחה בחג השבועות מ- 10:00 – 18:00.
מחיר הסדנא: 30 ₪.
להרשמה ופרטים נוספים: 67555608 04

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר