fbpx

נסיכת הנילוס ברוטב אדום

מצרכים1.5 ק"ג דג נסיכת הנילוס פרוס (למרוח במיץ למיץ לימון ולהניח רבע שעה)2 בצלים קצוצים3 כפות שמן זית1 ראש שום חתוך לפרוסות3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות3 גזרים פרוסים דק2 עגבניות פרוסות1 כפית כוסברה קצוצה20 מ"ל רסק עגבניות1 כף פפריקה מתוקהמלח ופלפל שחור לפי הטעםאופן ההכנהלטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום ואת הגזר וטגן 5 דקות ואז להוסיף את הפלפלים, לטגן תוך כדי בחישה ל- 5 דקות נוספות.להוסיף את כל המצרכים הנוספים ולהביא לרתיחה. להוסיף את פרוסות הדג באופן שהרוטב מכסה את הדג. לבשל על אש קטנה למשך שעה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים
1.5 ק"ג דג נסיכת הנילוס פרוס (למרוח במיץ למיץ לימון ולהניח רבע שעה)
2 בצלים קצוצים
3 כפות שמן זית
1 ראש שום חתוך לפרוסות
3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
3 גזרים פרוסים דק
2 עגבניות פרוסות
1 כפית כוסברה קצוצה
20 מ"ל רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום ואת הגזר וטגן 5 דקות ואז להוסיף את הפלפלים, לטגן תוך כדי בחישה ל- 5 דקות נוספות.

להוסיף את כל המצרכים הנוספים ולהביא לרתיחה. להוסיף את פרוסות הדג באופן שהרוטב מכסה את הדג.

לבשל על אש קטנה למשך שעה.



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר