נסיכת הנילוס ברוטב אדום

 

מצרכים
1.5 ק"ג דג נסיכת הנילוס פרוס (למרוח במיץ למיץ לימון ולהניח רבע שעה)
2 בצלים קצוצים
3 כפות שמן זית
1 ראש שום חתוך לפרוסות
3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
3 גזרים פרוסים דק
2 עגבניות פרוסות
1 כפית כוסברה קצוצה
20 מ"ל רסק עגבניות
1 כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום ואת הגזר וטגן 5 דקות ואז להוסיף את הפלפלים, לטגן תוך כדי בחישה ל- 5 דקות נוספות.

להוסיף את כל המצרכים הנוספים ולהביא לרתיחה. להוסיף את פרוסות הדג באופן שהרוטב מכסה את הדג.

לבשל על אש קטנה למשך שעה.








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה