מסעדת צ'ויה שנפתחה לאחרונה בתל-אביב, הנה מסעדה אסייתית המגישה מאכלים מאזורים שונים במזרח.
את תפריט המסעדה, הממוקמת בכניסה לרחוב קרימניצקי, בנה השף יועץ יענקלה שיין (הזכור מייעוץ קולינארי לסבסטיאן, קפה נואר, מיט-בר ורבים אחרים).
בין המנות בתפריט:
אגדשי טופו – 25 ₪, מאלאגאטוני קארי הודי עם תפוחים וקשיו – 24 ₪, לחם מאודה, דים סאם, ברווז פריך עם מנדרין פנקייק – 67 ₪, דג טמפורה מוגש עם אורז לבן ושום ברוטב חריף מתוק – 47 ₪,
מנות נודלס ואודון: נודלס בקר, ירקות ובטטה פריכה – 37 ₪, נודלס עם מיני בשרים, דגים, פירות ים, צמחוניים ועוד.
סושי למיניהם: סשימי, ניגירי, מאקי, קונוסים וכו'.
אינארי (כיסונים): כיסון טופו ממולא באורז, טונה, מיונז חריף, אבוקדו ובצל ירוק – 16 ₪, וכיסונים אסייתיים אחרים.
בתפריט מנות רבות של דגים בניחוחות אסייתיים.
מסעדת צ'ויה
שעות פתיחה : 12:00-01:00 – 7 ימים בשבוע
רח' קרימניצקי 2 (פינת יגאל אלון) תל אביב
טל. 03-5626665