נפתחת מסעדה חדשה: "מל ומישל" האיטלקית הים תיכונית

השבוע נפתחת מסעדת "מל ומישל", שעל תפיסתה וחזונה אחראים השף ניר ויימן ורעייתו מאיה ויימן, אשר עיצבה את המסעדה.
ויימן היה בעברו שף במסעדות רבות, ואליו הצטרף ליצירה השף יוגב ירוס.

לדבריהם, "מל ומישל" תהיה מסעדה אינטימית עם אווירה חמה ומזמינה, בה ניתן יהיה לאכול מהתפריט שויימן מגדיר כ"איטלקי עם נגיעות ים תיכוניות".

בתפריט ניתן למצוא מנות של פסטה תוצרת בית, ניוקי סולת בסיומות שונות, ושאר מנות פרי עבודת בית עדכנית וקפדנית מהמטבח האיטלקי, כמו למשל:
טליטלה פירות ים (שמן זית,לימון כבוש, זיתים, זעתר, פסטו כוסברה) – 54 ₪
פנה ציידים (תבשיל כתף בקר, פילה עוף ופטריות שדה) – 48 ₪
סקלופינה פיקטה (ברוטב שמנת, יין לבן, צלפים ומיץ לימון) – 52 ₪
עוד הפתעות ומגוון קינוחים כמו: פנקוטה שקדים (22 ₪), קרפ עם זביונה וזעפרן (22 ₪), גלידה איטלקית (24 ₪), וקינוחים נוספים.


מל ומישל
בן יהודה 155, ת"א
טלפ. 03-5293232








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה