נפתח בציר 2006 בכרמי יקב תשבי

ביקב תשבי נפתח בשבוע שעבר הבציר ה-21, הצפוי להימשך
כחדשיים וחצי בכל איזורי הארץ.
גולן תשבי, יינן ראשי של היקב, צופה השנה בציר של כ- 1,100 טון ענבים איכותיים.

הבציר החל בכרם של ענבי סוביניון בלאן באיזור גבעת עדה, וימשך בכרמי היקב הפזורים בכל רחבי הארץ: קדמת צבי, כפר יובל, כרם בן זמרה (לכשיסתיימו הקרבות), זכרון יעקב, גוש עציון ושדה בוקר.

גולן אומר כי תנאי מזג האויר בחורף והעדר ימי שרב עד כה בקיץ, תרמו לאיכות גבוהה של הענבים.
“הענבים המגיעים בימים אלה ליקב נקיים מפגעים ומזיקים, ואיכותם גבוהה”, מציין גולן תשבי.

לקראת חגי ראש השנה יוציא היקב לשוק יינות חדשים בסדרת הפרימיום “TISHBI ESTATE”:
פינו נואר 2005,
שיראז – לראשונה ביקב,
סירה אורגנית – לראשונה ביקב,
וכן סדרת מוצרי איכות הנושאים את המותג “תשבי”: טחינה, דבש, קונפיטורות, ושמן זית.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה