נפתח מחזור נוסף של הקורס לייצור יין וניהול יקבי בוטיק באריאל

גל נוסף של יצרני יין ויקבי בוטיק צפוי לאור פתיחתו לאחרונה של המחזור השלישי של "הקורס לייצור יין וניהול יקבי בוטיק" המתקיים במרכז האוניברסיטאי אריאל בשומרון, ביחד עם מ.טי ש"י, מו"פ אזורי השומרון ובקעת הירדן

גל נוסף של יצרני יין ויקבי בוטיק צפוי לאור פתיחתו לאחרונה של המחזור השלישי של "הקורס לייצור יין וניהול יקבי בוטיק" המתקיים במרכז האוניברסיטאי אריאל בשומרון, ביחד עם מ.טי ש"י, מו"פ אזורי השומרון ובקעת הירדן.
 
היינן עידו לוינסון, המנהל המקצועי של הקורס, אומר: "מחזור זה הוא הגדול ביותר עד כה מבחינת היקף הלימודים ומבחינת כמות התלמידים המשתתפים בו. החל מהשנה הקורס לייצור יין הינו קורס שנתי, ובו 40 מפגשים הכוללים שיעורים תיאורטיים, שיעורי מעבדה, טעימות יין וסיורי שטח בכרמים וביקבים, ומשתתפים בו בעיקר בעלי יקבי בוטיק המעוניינים להעשיר את ידיעותיהם בתחום, כמו גם אלה העומדים בפני פתיחת יקב חדש.
השתלבות יקב בוטיק בעולם היין כרוכה במכשולים, ומטרת הקורס לספק את הכלים הדרושים לכל בעל יקב בכדי לייצר יין ראוי, ולעמוד בשלל האתגרים הכרוכים בניהול יקב קטן".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר