fbpx

נפתח Bodega – ה"אטלייה" הראשון של ת"א

פירוש המושג אטלייה הוא "סדנת אומן" – בר-אכילה באוירה לא מחייבת, עם תפריט מנות קטנות עד גדולות בנגיעה אישית. אם תרצו, התשובה המקומית לאטלייה של ג'ואל רובושון בפריז
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Bodega, מקום חדש ומושג חדש במסעדות ארצנו: "אטלייה" המגיש מטבח עילי ים-תיכוני עכשווי.
פירוש המושג אטלייה הוא "סדנת אומן" – בר-אכילה באוירה לא מחייבת, עם תפריט מנות קטנות עד גדולות בנגיעה אישית. אם תרצו, התשובה המקומית לאטלייה של ג'ואל רובושון בפריז.

מי ומי בנפשות הפועלות
דדי אליעזר – שותף ומנהל האטלייה החדש. עבד 3 שנים במסעדת מיקה. הקמה וניהול במשך שלוש שנים ב"בריו דה-קובה". הקמה וניהול מסעדת "קיוטו" ת"א. ניהול כל מתחם בר- לאונג' מסעדת "מסה".
יוסי (ביג) היכנבוים ודן קומם (דנקן) – צמד אנשי יחסי ציבור וחיי לילה, מפיקי אירועים, אחראים על ערבי קונספט באוקטופוס, TLV, קלרה, ארליך, מסיבות באורכידאה ובקלאב מד אכזיב ועוד.
גילי קרמר – שותף ב"סוס-עץ" שיינקין, בעלים ומקים קפה "מאיר" בקינג ג'ורג'.
גיא לוי ועידו סמואל – הגיעו מעולם העסקים, (בבורסה, נדל"ן וכו').
השף בני כהן – החל כטבח במסעדה במנהטן, סיים את המחזור הראשון של בית הספר "בישולים". עבד כשף במסעדת "דוקסה" המיתולוגית, תחת השף אלסנדרו, שהקים את פרונטו. במסעדת NG – הקמת המקום יחד עם אופיר ג'ובאני. מסעדת "מרג'י" תחת תפריטו של ערן שרויטמן. הקים את פרוייקט מסעדת "סימפל" יחד עם השף גילי חיים. מסעדת "מסה" – סו שף של אביב משה במשך כשנה וחצי. באטלייה "בודגה" יוצר בני כהן יחד עם השף עידן הלפרין אשר מהווה יועץ חיצוני.

דוגמאות מהתפריט:
מנות ראשונות:
סביצ'ה דג ים – קוביות דג ים בניחוח ויניגרט סומסום, מנגו וכוסברה מוגש עם גספאצ'ו פיקנטי – 30 ₪,
סנדוויץ' סרדין ים תיכוני – 2 דגי סרדין במילוי כוסברה, קשיו ותבלינים, מוגשים על קולי פלפלים ופירות יער, פלפל כבוש ועלי מנגולד – 28 ₪,
דואט שרימפס וקלמרי – שרימפס בלקטייגר בציפוי פנקו ועשבי תיבול וקלמרי בציפוי פולנטה מוגשים עם סלט אצות ים, מלפפונים ועגבניות שרי עם רוטב צ'טני מנגו – 32 ₪.

מנות עיקריות:
תבשיל טלה וריזוטו – בשר טלה בלימון, שום ועשבי תיבול מוגש על ריזוטו פלפלים וחצילים – 73 ₪,
פילה מוסר – פילה מוסר מוגש על אטריות סובה, חמאת כמון, ארטישוק, זיתי קלמנטה ופלפל קלוי – 81 ₪,
קדירת מולים – מולים שחורים וסרטנים כחוליםמוקפצים בציר בויאבז, בניחוח רוזטה שקדים – 67 ₪,
שרימפס "דיאבולו" – שרימפס ברוטב פיקנטי מעושן ופטוצ'יני הבית בניחוח גרטן, שום ופטרוזיליה – 49 ₪.

אלכוהול וקוטיילים:
רוב הקוקטיילים במקום יהיו על בסיס קוקטייל מרטיני קלאסי, שכיוונו יהיה תמציות פרחים, חליטות תה ותבלינים מיוחדים.
בשעות הצהריים יהיה מבחר עשיר של קוקטיילים ללא אלכוהול, שיתאימו לתפריט העיסקיות. הקוקטיילים יהיו עדינים בטעמם, לא מתוקים מדי ולא חמוצים מדי, אלא קוקטיילים רכים ונעימים לחיך.
בנוסף יגישו במקום קרפים של סנגריות בטעמים שונים.
תפריט עשיר של שמפניות ומבעבעים בנוסף לתפריט היין העשיר.


את המקום עיצבה המעצבת אלונה אליאסי, המסבירה: "המסעדה נמצאת בבניין רב קומות, אפור וקר לכן רצינו לשנות את האווירה, רצינו לשאוב את מהתחושה ההיסטורית של רחוב הרצל תוך שימוש במבנים העתיקים בו, לכן יצרנו מעין מבנה רומנטי בתוך המבנה הקר".

ודדי אליעזר, מהשותפים בבודגה, אומר: "אני משוכנע שחובבי הקולינריה יגיעו אלינו ויתאהבו במקום, וכך גם בלייני העיר. כמו כן נהווה רענון נפלא ואיכותי לאנשי העסקים שירצו ליהנות בשעות הצהריים ואחרי שעות העבודה".

שעות פעילות עתידיות: 12:30 – 17:00 – סרוויס צהריים
19:00 – הלקוח האחרון

שעות פעילות בתקופת הרצה ראשונית: בחודש הראשון המקום יהיה פתוח רק בערב.

בודגה
הרצל 15, מגדל דיסקונט ת"א
טל. 073-7144777

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה