נקטרינות צלויות בגריל עם פטה ורוקט

 

חומרים ל-4 מנות
6 נקטרינות חצויות מגולענות
100 גרם רוקט
100 גרם גבינת פטה פרוסה דק
4 פרוסות לחם שאור
100 מל' חומץ בלסמי
50 מל' שמן זית

אופן ההכנה
1. מצמצמים את הבלסמי בסיר קטן עד חצי מהנפח המקורי.

2. מניחים את הנקטרינות החצויות על גריל פחמים (אפשר גם במחבת פסים לוהטת).

3. מושחים את פרוסות לחם השאור בשמן זית וקולים על גריל הפחמים למשך מספר דקות.

4. מורידים את הלחם מהגריל וקורעים ממנו חתיכות גסות.

5. מערבבים את הלחם, הרוקט והנקטרינות החמות עם מעט שמן זית ומלח גס ומעבירים לצלחת הגשה.

6. מניחים מעל את גבינת הפטה, מזלפים מעט חומץ בלסמי ומגישים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה