נתחוני בשר בנוסח מונגולי

 

רכיבים ל- 5-6 מנות:
1 ק"ג סינטה או שייטל טרי פרוס דק "אדום אדום" (3 מ"מ כל נתח)
למרינדה:
5 שיני שום כתושות
צרור כוסברה קצוץ
1 כוס רוטב סויה משובח
1 כוס יין שרי יבש לבישול (או יין לבן)
2 כפות סוכר
5 בצלים ירוקים קצוצים רק החלק הירוק
שמן לשימון הגריל

אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המרינדה תוך המסת הסוכר.
משרים את נתחי הבשר במרינדה למספר דקות.
מסננים וצולים בזריזות על מחבת גריל לוהטת משומנת היטב או על גריל.
 
הצעת הגשה:
מומלץ להגיש על מצע של עלים ירוקים או על אורז מאודה.
מתאים מאוד להגשה גם כמנה ראשונה.

צילום דנה ויינר






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה