נתחוני עגל עם בשר טחון ברוטב יין ועגבניות מיובשות

החומרים:400 גרם בשר עגל, חתוך לרצועות רחבות200 גרם בשר בקר טחון10 פטריות שמפיניון חתוכות לאורכן6 בצלי שאלוט חתוכים לשניים100 גרם חמאה1/3 כוס יין אדום2 שיני שום מרוסקות6 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות דקותמלח ופלפל שחוראופן ההכנה:ממיסים במחבת את רוב החמאה, ומטגנים בה את הפטריות ואת בצלי השאלוט.כאשר הפטריות משנות את צבען, מוסיפים למחבת את הבשר הטחון.מפוררים את הבשר בעזרת מזלג, ומטגנים אותו עד שהוא משנה את צבעו (כ-5 דקות).במחבת נפרדת ממיסים את שארית החמאה, ומטגנים בה מעט את רצועות בשר העגל.מוציאים את בשר העגל מהמחבת, ומוסיפים למחבת עם הבשר הטחון.מוסיפים למחבת את היין ואת העגבניות המיובשות, ומביאים לרתיחה.מוציאים מהמחבת את כל התכולה, ומשאירים בה את הנוזלים בלבד.מצמצמים את הנוזלים ל-1/3 על אש גבוהה, ושופכים על הבשר המוכן.המתכון מהאתר האיטלקי של ג'אקומוwww.giacomo.net

החומרים:
400 גרם בשר עגל, חתוך לרצועות רחבות
200 גרם בשר בקר טחון
10 פטריות שמפיניון חתוכות לאורכן
6 בצלי שאלוט חתוכים לשניים
100 גרם חמאה
1/3 כוס יין אדום
2 שיני שום מרוסקות
6 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות דקות
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
ממיסים במחבת את רוב החמאה, ומטגנים בה את הפטריות ואת בצלי השאלוט.
כאשר הפטריות משנות את צבען, מוסיפים למחבת את הבשר הטחון.
מפוררים את הבשר בעזרת מזלג, ומטגנים אותו עד שהוא משנה את צבעו (כ-5 דקות).
במחבת נפרדת ממיסים את שארית החמאה, ומטגנים בה מעט את רצועות בשר העגל.
מוציאים את בשר העגל מהמחבת, ומוסיפים למחבת עם הבשר הטחון.
מוסיפים למחבת את היין ואת העגבניות המיובשות, ומביאים לרתיחה.
מוציאים מהמחבת את כל התכולה, ומשאירים בה את הנוזלים בלבד.
מצמצמים את הנוזלים ל-1/3 על אש גבוהה, ושופכים על הבשר המוכן.



המתכון מהאתר האיטלקי של ג'אקומו
www.giacomo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר