fbpx

נתחוני עוף בסילאן תמרים

חומרים ל-10 סועדים4 יחידות חזה עוף חתוך לנתחים דקים1 גזר חתוך לפרוסות דקות1 בצל חתוך לפלחים1 יחידות מלפפונים חתוכים לחצאי פרוסותחצי פלפל ירוק חתוך לקוביות גסותחצי פלפל אדום חתוך לקוביות גסות1 כוס ניצני כרובית1 כוס עגבניות שרי חצויות1 חופן נבטים5 כפות סילאן דבש תמרים "חצר הכנרת"חצי כוס שמןלתיבול ג'ינג'ר, קארי, סויה, פלפל גרוס, כוסברה ומעט אבקת מרק של תלמה.אופן ההכנהמחממים היטב מחבת או ווק עם שמן, מוסיפים את נתחי החזה ומקפיצים 2 דקות. מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים עוד 2 דקות. מוסיפים את הסילאן ומבשלים הכל ביחד עוד דקה. לתבל לפי הטעם ואפשר גם חריף.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-10 סועדים
4 יחידות חזה עוף חתוך לנתחים דקים
1 גזר חתוך לפרוסות דקות
1 בצל חתוך לפלחים
1 יחידות מלפפונים חתוכים לחצאי פרוסות
חצי פלפל ירוק חתוך לקוביות גסות
חצי פלפל אדום חתוך לקוביות גסות
1 כוס ניצני כרובית
1 כוס עגבניות שרי חצויות
1 חופן נבטים
5 כפות סילאן דבש תמרים "חצר הכנרת"
חצי כוס שמן

לתיבול
ג'ינג'ר, קארי, סויה, פלפל גרוס, כוסברה ומעט אבקת מרק של תלמה.

אופן ההכנה
מחממים היטב מחבת או ווק עם שמן, מוסיפים את נתחי החזה ומקפיצים 2 דקות. מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים עוד 2 דקות. מוסיפים את הסילאן ומבשלים הכל ביחד עוד דקה. לתבל לפי הטעם ואפשר גם חריף.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר