נתחוני עוף בסילאן תמרים

 

חומרים ל-10 סועדים
4 יחידות חזה עוף חתוך לנתחים דקים
1 גזר חתוך לפרוסות דקות
1 בצל חתוך לפלחים
1 יחידות מלפפונים חתוכים לחצאי פרוסות
חצי פלפל ירוק חתוך לקוביות גסות
חצי פלפל אדום חתוך לקוביות גסות
1 כוס ניצני כרובית
1 כוס עגבניות שרי חצויות
1 חופן נבטים
5 כפות סילאן דבש תמרים "חצר הכנרת"
חצי כוס שמן

לתיבול
ג'ינג'ר, קארי, סויה, פלפל גרוס, כוסברה ומעט אבקת מרק של תלמה.

אופן ההכנה
מחממים היטב מחבת או ווק עם שמן, מוסיפים את נתחי החזה ומקפיצים 2 דקות. מוסיפים את כל הירקות ומקפיצים עוד 2 דקות. מוסיפים את הסילאן ומבשלים הכל ביחד עוד דקה. לתבל לפי הטעם ואפשר גם חריף.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה