נתחוני עוף ברוטב סילאן חמוץ מתוק

מצרכים:½ ק"ג חזה עוף חתוך לפיסות קטנות בגודל נגיסה3 גזרים חתוכים לרצועות דקות כגפרורים1 בצל לתוך לפלחים1 גמבה חתוכה לקוביות¼ כרוב לבן חתוך גס½ כוס קוביות אננס משומר (ללא הנוזלים)1 כוס רוטב סילאן חמוץ מתוק של חצר כנרת2 כפות שמן זיתשמן לטיגוןלבלילה:1 כוס קמח½ כוס בירה לבנה + ½ כוס מים1 ביצהאופן ההכנה:לערבב יחד את כל חומרי הבלילה עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה(ניתן להשרות את נתחוני העוף ברוטב סויה+כף סוכר+קורט פלפל שחור).טובלים את נתחוני העוף בבלילה ומטגנים בשמן עמוק, עד שהנתחנים פריכים על פני השטח ומבושלים היטב.מחממים בווק את שמן הזית, מוסיפים את הירקות ומקפיצים מספר דקות. מוסיפים את הנתחנים ורוטב סילאן חמוץ מתוק של חצר כנרת, ומקפיצים עוד מספר דקות. מגישים חם.

מצרכים:
½ ק"ג חזה עוף חתוך לפיסות קטנות בגודל נגיסה
3 גזרים חתוכים לרצועות דקות כגפרורים
1 בצל לתוך לפלחים
1 גמבה חתוכה לקוביות
¼ כרוב לבן חתוך גס
½ כוס קוביות אננס משומר (ללא הנוזלים)
1 כוס רוטב סילאן חמוץ מתוק של חצר כנרת
2 כפות שמן זית
שמן לטיגון

לבלילה:
1 כוס קמח
½ כוס בירה לבנה + ½ כוס מים
1 ביצה

אופן ההכנה:
לערבב יחד את כל חומרי הבלילה עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה
(ניתן להשרות את נתחוני העוף ברוטב סויה+כף סוכר+קורט פלפל שחור).
טובלים את נתחוני העוף בבלילה ומטגנים בשמן עמוק, עד שהנתחנים פריכים על פני השטח ומבושלים היטב.
מחממים בווק את שמן הזית, מוסיפים את הירקות ומקפיצים מספר דקות.
מוסיפים את הנתחנים ורוטב סילאן חמוץ מתוק של חצר כנרת, ומקפיצים עוד מספר דקות.
מגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר