נתחי בקר בנוסח סצ'ואן

 

רכיבים לשני סועדים
חצי קילו נתחי אנטריקוט חתוכים לרצועות דקות מושרים במרינדה של סויה ליממה
1 פלפל אדום חתוך לטבעות
1 פלפל צהוב חתוך לטבעות
1 פלפל ירוק חתוך לטבעות
1 בצל חתוך לטבעות
כף סויה כהה
2 כפות חומץ
3 כפות סוכר
2 כפות רוטב צ'ילי חריף
כפית קורנפלור
שן שום כתושה

אופן ההכנה
מקפיצים בווק עם מעט שמן את השום, נתחי האנטריקוט, הפלפלים והבצל. לאחר 4-5 ד' מוסיפים את הסוכר, החומץ, רוטב הצ'ילי והסויה הכהה.

מסמיכים את הרוטב עם הקורנפלור כשהוא מומס עם מעט מים.

לאחר שתי דקות נוספות של הקפצה מגישים את המנה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה