נתחי בקר בנוסח סצ'ואן

רכיבים לשני סועדים חצי קילו נתחי אנטריקוט חתוכים לרצועות דקות מושרים במרינדה של סויה ליממה1 פלפל אדום חתוך לטבעות1 פלפל צהוב חתוך לטבעות 1 פלפל ירוק חתוך לטבעות1 בצל חתוך לטבעות כף סויה כהה2 כפות חומץ3 כפות סוכר 2 כפות רוטב צ'ילי חריףכפית קורנפלור שן שום כתושהאופן ההכנהמקפיצים בווק עם מעט שמן את השום, נתחי האנטריקוט, הפלפלים והבצל. לאחר 4-5 ד' מוסיפים את הסוכר, החומץ, רוטב הצ'ילי והסויה הכהה.מסמיכים את הרוטב עם הקורנפלור כשהוא מומס עם מעט מים.לאחר שתי דקות נוספות של הקפצה מגישים את המנה.

רכיבים לשני סועדים
חצי קילו נתחי אנטריקוט חתוכים לרצועות דקות מושרים במרינדה של סויה ליממה
1 פלפל אדום חתוך לטבעות
1 פלפל צהוב חתוך לטבעות
1 פלפל ירוק חתוך לטבעות
1 בצל חתוך לטבעות
כף סויה כהה
2 כפות חומץ
3 כפות סוכר
2 כפות רוטב צ'ילי חריף
כפית קורנפלור
שן שום כתושה

אופן ההכנה
מקפיצים בווק עם מעט שמן את השום, נתחי האנטריקוט, הפלפלים והבצל. לאחר 4-5 ד' מוסיפים את הסוכר, החומץ, רוטב הצ'ילי והסויה הכהה.

מסמיכים את הרוטב עם הקורנפלור כשהוא מומס עם מעט מים.

לאחר שתי דקות נוספות של הקפצה מגישים את המנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר