מצרכים ל-4 מנות:
5 כפות רוטב סויה בהיר Taste of Asia
3 כפות רוטב סויה כהה Taste of Asia
900 גרם נתחי כבש (או 12 צלעות)
4 כפות דבש
3 כפות שום כתוש
4 כפות פלפל רוטב פלפל שחור Taste of Asia
נייר אלומיניום
אופן ההכנה:
מכינים תערובת של הסויה הבהיר, הסויה הכהה, הדבש, השום ורוטב הפלפל השחור.
משרים בה את נתחי הכבש.
עוטפים בנייר אלומיניום ומניחים בצד למשך 30 דקות לפחות.
מחממים מראש תנור לחום של 180 מעלות.
צולים את הנתחים בעודם עטופים במשך 30 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לצלות במשך 10 דקות נוספות.
הופכים פעם אחת להשחמה באופן שווה.
מגישים ישר מהתנור בתוספת סלט ותפוחי אדמה אפויים.
טיפ לבישול:
לחיזוק טעמו של הבשר, משרים אותו ומשאירים במקרר למשך לילה.
מתכונים נוספים וטיפים לבישול אסיאתי: www.eastwest-food.co.il