fbpx

נתחי כבש בסויה, דבש ורוטב פלפל שחור

מצרכים ל-4 מנות:5 כפות רוטב סויה בהיר Taste of Asia3 כפות רוטב סויה כהה Taste of Asia900 גרם נתחי כבש (או 12 צלעות) 4 כפות דבש3 כפות שום כתוש 4 כפות פלפל רוטב פלפל שחור Taste of Asiaנייר אלומיניוםאופן ההכנה:מכינים תערובת של הסויה הבהיר, הסויה הכהה, הדבש, השום ורוטב הפלפל השחור. משרים בה את נתחי הכבש.עוטפים בנייר אלומיניום ומניחים בצד למשך 30 דקות לפחות.מחממים מראש תנור לחום של 180 מעלות. צולים את הנתחים בעודם עטופים במשך 30 דקות. מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לצלות במשך 10 דקות נוספות. הופכים פעם אחת להשחמה באופן שווה.מגישים ישר מהתנור בתוספת סלט ותפוחי אדמה אפויים.טיפ לבישול: לחיזוק טעמו של הבשר, משרים אותו ומשאירים במקרר למשך לילה.מתכונים נוספים וטיפים לבישול אסיאתי: www.eastwest-food.co.il
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מצרכים ל-4 מנות:
5 כפות רוטב סויה בהיר Taste of Asia
3 כפות רוטב סויה כהה Taste of Asia
900 גרם נתחי כבש (או 12 צלעות)
4 כפות דבש
3 כפות שום כתוש
4 כפות פלפל רוטב פלפל שחור Taste of Asia
נייר אלומיניום

אופן ההכנה:
מכינים תערובת של הסויה הבהיר, הסויה הכהה, הדבש, השום ורוטב הפלפל השחור.
משרים בה את נתחי הכבש.
עוטפים בנייר אלומיניום ומניחים בצד למשך 30 דקות לפחות.
מחממים מראש תנור לחום של 180 מעלות.
צולים את הנתחים בעודם עטופים במשך 30 דקות.
מסירים את נייר האלומיניום וממשיכים לצלות במשך 10 דקות נוספות.
הופכים פעם אחת להשחמה באופן שווה.
מגישים ישר מהתנור בתוספת סלט ותפוחי אדמה אפויים.

טיפ לבישול:
לחיזוק טעמו של הבשר, משרים אותו ומשאירים במקרר למשך לילה.


מתכונים נוספים וטיפים לבישול אסיאתי: www.eastwest-food.co.il

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר