נתחי לברק על מצע מנגולד ביוגורט ורימון

(8 מנות)מצרכים:- 8 פילטים של דג לברק- 1 חבילת עלי מנגולד – 1 בצל קצוץ- 1 כף שמן זית- מלח ופלפללמרינדה:- יוגורט עיזים 3% של גד 250 מ"ל (חצי גביע) – חצי כוס יין לבן יבש- 4 כפות רכז רימונים- חצי כוס עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק, עירית)- מיץ מלימון אחד- 2 כפות דבשלקישוט:- חופן גרגירי רימון- כף פטרוזיליה קצוצהאופן ההכנה:- ערבבו את כל חומרי המרינדה.- תבלו את הלברק במלח ופלפל, והשרו אותו במרינדה כחצי שעה.- חממו תנור ל- 180 מעלות.- חממו ווק עם כף שמן הזית, וטגנו את הבצל לשקיפות. – הוסיפו את עלי המנגולד ואדו כדקה. – תבלו במלח ופלפל.- הניחו על תבנית את המנגולד, וצקו עליו את הדגים עם הרוטב.- אפו כ- 12 דקות.- קשטו במעט רימונים ופטרוזיליה קצוצה.

(8 מנות)
מצרכים:
– 8 פילטים של דג לברק
– 1 חבילת עלי מנגולד
– 1 בצל קצוץ
– 1 כף שמן זית
– מלח ופלפל
למרינדה:
– יוגורט עיזים 3% של גד 250 מ"ל (חצי גביע)
– חצי כוס יין לבן יבש
– 4 כפות רכז רימונים
– חצי כוס עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק, עירית)
– מיץ מלימון אחד
– 2 כפות דבש
לקישוט:
– חופן גרגירי רימון
– כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
– ערבבו את כל חומרי המרינדה.
– תבלו את הלברק במלח ופלפל, והשרו אותו במרינדה כחצי שעה.
– חממו תנור ל- 180 מעלות.
– חממו ווק עם כף שמן הזית, וטגנו את הבצל לשקיפות.
– הוסיפו את עלי המנגולד ואדו כדקה.
– תבלו במלח ופלפל.
– הניחו על תבנית את המנגולד, וצקו עליו את הדגים עם הרוטב.
– אפו כ- 12 דקות.
– קשטו במעט רימונים ופטרוזיליה קצוצה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר