מצרכים ל- 5 סועדים:
1/2 ק"ג נתחי עוף נקיים משומן
2 מיכלים חלב קוקוס
2 מיכלים שמנת מתוקה
2 יח' מנגו נקי וחתוך לקוביות
1/2 כוס צ'ילי מתוק
3 כפות חמאה
מלח פלפל לפי הטעם
למצע האורז:
1/2 ק"ג אורז בר אדום מבושל לפי ההוראות
1/2 ק"ג אורז לבן מאודה
אופן ההכנה:
לנתחי העוף:
מחממים סיר. שמים את החמאה ונתחי העוף ומשחימים קלות.
מוסיפים את שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומביאים להסמכה.
מצע האורז:
מחממים ווק ומקפיצים את שני סוגי האורז.
מתבלים במלח ופלפל.
הגשה:
מרפדים צלחת עמוקה באורז.
מוסיפים מעל מצקת של הרוטב ונתחי העוף.